notitieboek
notitieboek
notitieboek
notitieboek
notitieboek
notitieboek
label

notitieboek met foto

Schrijf alles op in jouw persoonlijke notitieboek. Kies een leuk HEMA design of ontwerp het helemaal zelf. De notitieboeken zijn verkrijgbaar in A4 formaat of A5 formaat, met keuze uit gelinieerd, geruit of blanco papier. meer informatie

formaat:
binnenwerk:

vanaf 12 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu

artikel is tijdelijk niet leverbaar

  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Schrijf alles op in jouw persoonlijke notitieboek. Kies een leuk HEMA design of ontwerp het helemaal zelf. De notitieboeken zijn verkrijgbaar in A4 formaat of A5 formaat, met keuze uit gelinieerd, geruit of blanco papier.

  • formaat: A4 of A5
  • papier: gelinieerd, geruit (5 mm) of blanco
  • aantal pagina's: 160
  • harde gelamineerde kaft
  • inclusief leeslint, waardoor je het notitieboek gemakkelijk kunt openen op de gewenste bladzijde
  • ontwerp het helemaal zelf of kies uit leuke HEMA designs
Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 3 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 3 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

een notitieboekje bedrukken met eigen foto

De boodschappen, jouw to-do-lijstjes en mooie quotes. Je kunt ze natuurlijk allemaal noteren in je telefoon, maar zeg nu zelf: er gaat niets boven een oldskool notitieboek. Het doorstrepen van taken op papier geeft overzicht en bovendien meer voldoening! Bij HEMA kun je jouw eigen notitieboek laten bedrukken met een foto naar keuze. Het gepersonaliseerde notitieboek heeft een harde kaft en een handig leeslint. Zo weet je precies waar je gebleven bent. Kies voor een foto van je geliefde, je huisdier, je mooiste reisherinnering of je favoriete kunstwerk. Of geef een bedrukt notitieboek cadeau aan iemand van wie je houdt. Schrijf op de eerste pagina een lieve boodschap en pak het leuk in. Als dat geen verrassing is!

voor wie stel jij een persoonlijk notitieboek met foto samen?

Hou jij iedere dag een dagboek bij? Ben je dol op het maken van lijstjes? Of schrijf jij notitieboeken vol met jouw studie of cursus? Extra leuk als het product dat je dagelijks gebruikt er ook nog eens leuk uitziet! Daarom kun je bij HEMA een eigen notitieboek laten maken met jouw favoriete foto op de voorkant. Ga jij voor een inspirerende quote, jouw favoriete herinnering of het logo van je bedrijf? Het is helemaal aan jou. Een bedrukt notitieboek is ook heel leuk om als kleinigheidje te geven. Aan een goede vriendin die gedichten schrijft. Aan je vader die graag zijn favoriete recepten noteert. Of aan de juf, als bedankje voor een leuk schooljaar. Naast het bedrukken van een notitieboek kun je bij HEMA terecht voor nog veel meer gepersonaliseerde kantoorartikelen, zoals een schrift met foto, muismat met foto, mok met foto of fotostickers.

aan de slag met het bedrukken van jouw notitieboekje

Wij hebben het bedrukken van een notitieboekje zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Kies het formaat van jouw notitieboek: je hebt de keuze uit A4 of A5. Kies voor blanco papier, geruit papier of gelinieerd papier en klik daarna op de editor. Kies uit een standaardontwerp van HEMA of maak jouw eigen ontwerp. Voeg jouw foto in, personaliseer het ontwerp en bekijk het resultaat. Ben je helemaal tevreden met jouw notitieboek met foto? Dan is het tijd om jouw bestelling af te ronden! Na een paar werkdagen ontvang je van ons een e-mail dat jouw gepersonaliseerde notitieboek klaar is. De volgende dag ontvang je hem thuis, of kun je hem ophalen in de HEMA-winkel. Echt HEMA.