37201511 Magic mok [1]
37201511 Magic mok [2]
37201511 Magic mok [3]
37201511 Magic mok [4]
magic mok 01
magic mok 02
magic mok 03
magic mok 04
magic mok 05
magic mok 06
label

magic mok met foto

Breng magie in huis met de magic mok. De buitenkant van de mok is zwart en verandert van kleur wanneer je er hete drank in schenkt. De foto, tekening of tekst die jij op de mok hebt laten drukken wordt dan zichtbaar. meer informatie

17 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 2 tot 3 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Breng magie in huis met de magic mok. De buitenkant van de mok is zwart en verandert van kleur wanneer je er hete drank in schenkt. De foto, tekening of tekst die jij op de mok hebt laten drukken wordt dan zichtbaar.

  • materiaal: aardewerk
  • kleur: buitenkant van de mok is zwart gekleurd, binnenkant wit
  • magisch effect wanneer er hete drank in de mok wordt geschonken
  • buitenkant van de mok verkleurt naar wit waardoor de afbeelding op de mok verschijnt 
  • de mok is standaard zwart aan de buitenkant, de afbeelding is altijd lichtjes zichtbaar door de magische laag heen
  • model: standaard mok
  • hoogte: 9,5 cm
  • inhoud: 325 ml
  • te personaliseren met een eigen foto, tekening of tekst

advies: was de mok af met de hand om de bedrukking zo lang mogelijk mooi te houden

Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 2 tot 3 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 2 tot 3 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

magische mok met foto bedrukken

Op zoek naar een origineel cadeau? Of een nieuwe favoriete mok om je dagelijkse kop koffie of thee uit te drinken? Denk dan eens aan een magische mok. Bij HEMA kun je eenvoudig zelf een magische mok met foto maken. Dat is - zoals de naam al verklapt - niet zomaar een mok. Dit magische exemplaar heeft een leuk verrassingseffect als je er een warme drank in schenkt. Hij verandert van zwart naar wit en dan wordt de door jou gekozen foto zichtbaar. Wil je ook zo’n magic mok? Bij HEMA ben je aan het juiste adres.

de magic mok van HEMA

Bij HEMA kun je dus een magische mok bedrukken met tekst of een door jou gekozen foto. Deze mok is van aardewerk gemaakt en heeft een hoogte van 9,7 cm. Hij heeft een zwarte buitenkant, maar niet voor lang. Zodra je er thee, koffie - of wat voor warme drank dan ook - in giet, ontstaat het magische effect: het zwart verandert in wit en de gekozen foto of tekst wordt zichtbaar. Dat is nog eens een leuke manier om iemand te verrassen. De magische mok is dus standaard zwart aan de buitenkant. Maar, let wel: de afbeelding is altijd wel licht door de magische laag heen te zien. Als je zo’n mok hebt gekregen of zelf weggeeft, wil je natuurlijk dat ‘ie zo lang mogelijk mooi blijft. Daarom raden we je aan om de magic mok met de hand af te wassen. Heb je de smaak te pakken met een origineel cadeau als dit? Kijk dan ook eens bij onze andere fotocadeaus. Van koektrommels tot sleutelhangers en telefoonhoesjes: bij HEMA kun je van alles personaliseren. Ook leuk: glazen graveren. Een mooi cadeau-idee voor bijvoorbeeld een geboorte of jubileum.

magische mok maken met tekst of foto kan eenvoudig online

Wil je ook een magische mok? Je bestelt ‘m eenvoudig op foto.hema.nl. Wanneer je ‘m besteld hebt, kun je je mok na 2 werkdagen gratis afhalen in de winkel. Wil je liever dat we hem bij je thuisbezorgen? Dat kan ook, dan sturen we hem na 2 werkdagen jouw kant op. Als de magische mok een cadeautje is dat je bij de ontvanger wilt laten bezorgen, kun je een ander adres invullen als bezorgadres. En wil je wel graag een persoonlijke mok maken, maar dan zonder verrassingseffect? Weet dan dat ‘gewoon’ een mok bedrukken ook tot de mogelijkheden behoort. Oh, en goed om te weten: op al onze fotoproducten geldt altijd tevreden garantie. Want wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Dat is echt HEMA.