PUZZEL IN HOUTEN KISTJE_1040

kinderpuzzel - hout

Je eigen foto in puzzelvorm. Deze duurzame puzzel bestaat uit 12 houten stukjes en hierdoor geschikt voor peuters. De glanzende toplaag zorgt voor een mooie weergave van je foto. meer informatie

17 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over kinderpuzzel - hout

Als je een duurzame puzzel met een eigen foto zoekt, is dit het product wat je zoekt. Geleverd is mooie houten doos ontvang je een 12 stuks puzzel. De top laag is glans en zorgt voor een heldere weergave van jouw foto.

Het is een uitermate geschikt cadeau voor een peuter. Urenlang kan hij de afbeelding in elkaar zetten. Denk aan een foto van zijn grootouders, van zichzelf op die hele leuke vakantie of een foto van zijn favoriete knuffel. 

Het wordt op die manier een echt persoonlijk cadeau voor bijvoorbeeld Sint of een verjaardag.

kenmerken

  • materiaal: hout met glanzende toplaag
  • in totaal 12 puzzelstukjes
  • geleverd in houten doos
  • in het formaat 251 x 175 mm
  • levertijd: ongeveer 10 werkdagen

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 5 werkdagen 2.25
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 werkdagen ? 0.-