a4 softcover_overzicht
papier mat

staand fotoboek - zachte kaft

Zou je ook wel je eigen glossy willen? Dit staande A4 fotoboek met een zachte kaft zorgt ervoor dat jouw fotoboek eruit ziet en aanvoelt als een luxe magazine. Het fotoboek is verkrijgbaar in het formaat 21 x 28 cm. De foto op de kaft van dit fotoboek kun je zelf aanpassen. meer informatie

papierkeuze:

18 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over staand fotoboek - zachte kaft

In het grote assortiment van HEMA is ook plaats voor een fotoboek met een zachte omslag. Door de omslag heeft het fotoboek iets meer weg van een luxe magazine. Standaard heeft dit fotoboek een foto-omslag en is daarom in de prijs inbegrepen.

Je kunt met de software alle functies gebruiken om het fotoboek op te maken. In de software zijn een groot aantal aan achtergronden, cliparts en kaders meegeleverd, die je fotoboek nog leuker maken. Ook hier kan je automatisch een boek laten opmaken. Het voorstel kan je daarna zelf aanpassen naar eigen wens.

De uitstraling van dit fotoboek leent zich voor alledaagse foto's. Ook is het een leuke variant om foto's van een feest, bijvoorbeeld vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest, in te verzamelen.

Verzamel je foto's, maak je boek en deel je herinnering.

open_-softcover

kenmerken

  • kaftmateriaal: gedrukt glanzend papier
  • papiersoort: mat of glans gedrukt
  • te maken op computer, tablet en smartphone
  • in het formaat 21 x 28 cm
  • standaard ruimte voor 24 pagina’s, uit te breiden tot 160 pagina’s

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 5 werkdagen 2.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 werkdagen ? 0.-