VK-Fotopapier_1040_01
VK-Fotopapier_1040_02
VK-Fotopapier_1040_03
VK-Fotopapier_1040_04
label

vierkant fotoboek op fotopapier - harde kaft

gebruik actiecode FB4120
Omdat dit vierkant fotoboek gedrukt is op fotopapier zijn je foto’s nog scherper en helderder van kleur. Hierdoor komen de kleuren van die prachtige zonsondergang of die van je laatste wandeling door het bos nog beter tot zijn recht. Daarnaast is fotopapier dikker dan gedrukt papier, waardoor je fotoboek een luxe uitstraling heeft. De foto op de kaft kun je zelf aanpassen, om hem zo nog persoonlijker te maken. meer informatie

formaat:
papierkeuze:

35 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 5 werkdagen

maak nu

over dit artikel

gebruik actiecode FB4120
Omdat dit vierkant fotoboek gedrukt is op fotopapier zijn je foto’s nog scherper en helderder van kleur. Hierdoor komen de kleuren van die prachtige zonsondergang of die van je laatste wandeling door het bos nog beter tot zijn recht. Daarnaast is fotopapier dikker dan gedrukt papier, waardoor je fotoboek een luxe uitstraling heeft. De foto op de kaft kun je zelf aanpassen, om hem zo nog persoonlijker te maken.

  • ook beschikbaar in liggend en staand formaat
  • kaftmateriaal: gelamineerde harde kaft met foto
  • papiersoort: mat of glans fotopapier
  • in de formaten 20 x 20 cm en 30 x 30 cm
  • standaard ruimte voor 24 pagina’s, uit te breiden tot 100 pagina’s
  • vlakliggende binding
  • mogelijkheid tot digitale versie van je fotoboek: van 6.- nu voor 3.-
Na 5 werkdagen ontvang je 's avonds een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 5 werkdagen

thuisbezorgen
4.95   
verzonden na 5 werkdagen

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.
fotoboeken

welk fotoboek kies ik?

Bij HEMA vind je het grootste assortiment aan fotoboeken. Er is dus altijd wel een fotoboek die het beste bij jouw foto's en het moment past. Maar welk fotoboek moet je nou kiezen? 

Wil je een groot en dik fotoboek met veel foto's maken, kun je het beste kiezen voor een standaard fotoboek of een fotoboek op fotopapier. In een standaard fotoboek kun je de meeste foto's kwijt en kun je kiezen voor een fotokaft of een mooie linnen kaft in verschillende kleuren. Vind je het mooier als de bladzijdes van je fotoboek wat dikker zijn en je fotoboek helemaal vlak openvalt? Dan kun je kiezen voor een fotoboek op fotopapier. Bij deze fotoboeken kun je kiezen voor een fotoboek op fotopapier met een zachte kaft, of een fotoboek op fotopapier met een harde kaft.

Heb je een kleiner aantal foto's en wil je snel een fotoboek maken? Kies dan voor het pocketfotoboekje of het ringbandboekje. Die zijn ook nog eens heel makkelijk mee te nemen om aan iedereen te laten zien!

kies je fotoboek

software

hoe maak ik mijn fotoboek?

Bij HEMA heb je keuze uit twee manieren om je fotoboek te maken, in de online of de offline editor.

De offline editor gebruik je in onze gratis fotoboekensoftware, die je kunt downloaden op je computer. Met deze software kun je ook zonder internet verder werken aan je fotoboek en is handig wanneer je veel foto's wil gebruiken.

Voor de online editor hoef je geen software te downloaden en kun je overal en op elk apparaat verder werken aan je fotoboek. De online software is zeer geschikt voor fotoboeken waarin je minder veel foto's gebruikt.

kies je fotoboek