fotoboeken
fotoboeken
afdrukken
afdrukken
wanddecoratie
wanddecoratie
fotocadeaus
Valentijnsdag
fotolijstbox

50% korting
fotolijst box: fotolijst en opbergdoosje in één

In de fotolijst box passen 30 van je allerleukste foto's. Één van de foto's kun je als voorblad plaatsen zodat deze te zien is in het fotolijstje. Zo kun je de foto's netjes bewaren en de voorste foto voor in het lijstje gemakkelijk wisselen. De fotolijst box is gemaakt van FSC papier en is beschikbaar in vier kleuren.

HEMA pas
HEMA pas levert leuke dingen op

Met de HEMA pas spaar je punten bij je aankopen, ook bij fotobestellingen. Wissel je punten in voor kortingsvouchers of gratis producten.

start met sparen
HEMA foto app
HEMA foto app download nu

Met de foto app maak je heel gemakkelijk de leukste fotoproducten via je telefoon. De app is beschikbaar voor zowel Apple- als Android gebruikers.

downloaden

Je foto's online bestellen en direct ophalen, zo handig!

Tamar, Amsterdam

al jaren een begrip

HEMA is al sinds 1979 dé fotospecialist van Nederland waar je terecht kunt voor het afdrukken van je foto's, vergrotingen, wanddecoratie, fotocadeaus en fotoboeken. Wist je dat HEMA de eerste in de markt was waar je makkelijk je eigen fotoboek kon laten drukken?

Onze HEMA snelservice is uniek. Online je foto's bestellen en direct afhalen in de winkel. Je kunt ook je foto's afdrukken via een van de fotokiosken die je in elke winkel kunt vinden. Overigens kan je alle door jou gemaakte producten altijd kosteloos afhalen in de winkel. Zo houden we het eenvoudig en leuk.