aliminium_wandpanelen
alupaneel-detail-1040
label

aluminium wandpanelen

gebruik actiecode WND3830
Je interieur krijgt een eigentijdse en stoere uitstraling met deze set aluminium wandpanelen. Deze set is zeer geschikt voor een fotocollage of een foto verdeeld over meerdere panelen. meer informatie

type:

82 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

gebruik actiecode WND3830
Je interieur krijgt een eigentijdse en stoere uitstraling met deze set aluminium wandpanelen. Deze set is zeer geschikt voor een fotocollage of een foto verdeeld over meerdere panelen.

  • verkrijgbaar in sets van 2, 3, 4 of 6 wandpanelen
  • materiaal: aluminium
  • de panelen zijn in hoogglans afgewerkt
  • afmeting per paneel: 30 x 30 cm
  • keuze uit liggend, staand, vierkant of panorama formaat
  • verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • wordt geleverd met een ophangsysteem (niet bij uitbreidingssets)
Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 3 werkdagen
thuisbezorgen
8.95 
verzonden na 3 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.
alupanelen-6-staand-1040

informatie

Maak je huis helemaal af met een fotocollage op een set aluminium wandpanelen. Aluminium is het perfecte materiaal om je interieur een stoere uitstraling te geven. Je hebt de keuze tussen 2, 3, 4 of 6 wandpanelen en kunt 1 foto over alle panelen plaatsen of op elk paneel een andere foto.

2, 3, 4 of 6 foto’s

Je maakt heel eenvoudig een collage van 2, 3, 4 of 6 foto’s. Dit maakt de keuze tussen al die leuke foto’s weer iets eenvoudiger. Je kunt er ook voor kiezen om 1 foto over meerdere panelen te plaatsen. Elk paneel heeft een afmeting van 30 x 30 cm. Je kunt deze unieke wanddecoratie uitbreiden met de los te bestellen uitbreiding sets.

HD kwaliteit

De foto’s worden in HD kwaliteit op je wandpanelen gedrukt. Hierdoor zijn de wandpanelen in fotografische kwaliteit en heb je een perfecte weergave van de kleuren. Daarnaast zijn de panelen ook nog eens kras bestendig en worden ze in hoogglans afgewerkt.

gratis ophangsysteem

De wandpanelen worden geleverd met een gratis en eenvoudig te monteren ophangsysteem. Je ontvangt een aluminium strip waaraan de panelen met haakjes bevestigd worden. Daarnaast ontvang je pluggen en schroeven om de panelen aan de muur te bevestigen en natuurlijk de haakjes om je panelen aan elkaar te bevestigen. Omdat de panelen met haakjes aan elkaar vastzitten kun je ook nog eens heel eenvoudig wisselen in de volgorde van je foto’s.

Let er op dat bij de uitbreiding sets geen ophangsysteem bijgeleverd wordt. Wel zitten er haakjes bij om deze panelen onder eerder bestelde panelen te kunnen hangen. Zo kun je onbeperkt uitbreiden op dit unieke wandsysteem.