HEMA ♥ Framewell

We willen je nu tijdelijk kennis laten maken met Framewell, een online inlijstservice. Framewell heeft prachtige lijsten en ontwerpt originele fotowanden waar jij ook gebruik van kunt maken. 

Voor al onze HEMA-klanten hebben we nu een leuke actie. Je krijgt nu namelijk een gratis extra fotolijstje bij je bestelling via Framewell. Gebruik hiervoor de actiecode HEMAFRAMEWELL bij je bestelling.

500-INLIJSTEN

laat het inlijsten | snel en eenvoudig

Wil je je mooiste foto's een goede plek in huis geven? Laat ze dan inlijsten. Framewell zaagt een echte houten lijst op maat voor je foto's, ze gebruiken geen plastic of geperst hout. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen lijsten zoals modern, vintage of chique.

snel en eenvoudig een fotolijst
1. kies een fotolijst
2. upload je foto
3. binnen een week heb je je fotolijst in huis

kies een fotolijst
500-FOTOMUUR

fotowanden | in een kwartier aan de muur

Een mooie fotowand is lastig te maken. Welke lijsten en formaten kies je en hoe hang je ze mooi bij elkaar op? Daarom ontwierp Framewell originele collages van fotolijsten. Je kunt uit verschillende fotowanden kiezen.

snel en eenvoudig een fotowand
1. kies een soort fotowand
2. upload je foto's
3. hang de fotowand op met het bijgeleverde ophangschema

kies een fotowand

hangemaakte herinnering

Je herinneringen worden ingelijst in handgemaakte lijsten van museumkwaliteit. Helder acrylglas, duurzaam hout, een zuurvrije passe-partout en een prachtige, professionele fotoafdruk zorgen voor een ambachtelijk kwaliteitsproduct. Altijd met 100% tevredenheidsgarantie.
500-lijstje

gratis fotolijstje bij je bestelling

Om je kennis te laten maken met de producten van Framewell hebben we een leuke verrassing. Bij elke bestelling via Framewell krijg je namelijk een gratis extra fotolijstje. Voor het extra fotolijstje kiest Framewell een fotolijstje dat het beste bij de stijl van je bestelling past. Je kunt niet zelf kiezen voor een kleur.

Voor het gratis extra fotolijstje kiest Framewell voor zwart, zilver of tin, passend bij de stijl van je bestelling. In het lijstje plaatsen ze een foto van 10x15 cm. Wanneer je een fotowand met meerdere foto's bestelt, kiest Framewell de foto.

welke foto kiest Framewell bij een fotowand?
1. de grootste foto
2. wanneer alle foto's even groot zijn, kiest Framewell de meest centrale foto
3. wanneer bovenste punten niet mogelijk zijn, kiest Framewell je foto die zij het beste bij de gekozen stijl vinden passen

Het gratis extra fotolijstje wordt alleen geleverd wanneer je bij je bestelling de actiecode HEMAFRAMEWELL invoert.

meer informatie

Deze online inlijstservice is een service van Framewell. Na het kiezen van een fotolijst of fotowand word je doorgestuurd naar de website van Framewell. Daar upload je jouw foto eenvoudig in een fotolijst of fotowand. Framewell drukt de foto's voor je af en lijst ze in.

prijzen
De eindprijs voor een fotolijst wordt bepaald aan de hand van de afmetingen van de lijst. Je maakt al een fotolijst vanaf 19.95. De fotowanden hebben een vaste prijs per fotowand: vanaf 129.-.

levertijden
De fotolijsten en fotowanden worden binnen 2 tot 3 werkdagen verstuurd. Je ontvangt je bestelling thuis in 5 werkdagen na het bestellen. Verzendkosten t/m 35.- zijn 4.95, daarboven wordt je bestelling gratis verzonden. Framewell werkt met PostNL en UPS.

veelgestelde vragen
Klik hier voor een lijst met veelgestelde vragen over Framewell.

contact

Alle vragen over de online inlijstservice gaan via Framewell en niet via HEMA. Framewell is te bereiken via:

  • telefoon: 020 893 2306, op werkdagen van 9.00 - 20.00 uur
  • e-mail: hi@framewell.com, op werkdagen binnen 24 uur antwoord; weekendvragen maandag antwoord
  • Whatsapp: klik hier om met Framewell te whatsappen, op werkdagen binnen 24 uur antwoord; weekendvragen maandag antwoord
  • Facebook: klik hier om een Facebook messenger bericht te sturen naar Framewell, op werkdagen binnen 24 uur antwoord; weekendvragen maandag antwoord