Snoeplik_hartvormig
Snoeplik_hartvormig

hartvormig snoepblik - met eigen foto

Een hartverwarmend cadeau om te geven. Bijvoorbeeld bij speciale momenten zoals een bruiloft, Valentijnsdag of een verjaardag. De deksel van de snoepblik kun je bedrukken met een eigen foto of tekst. meer informatie

17 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu

over dit artikel

  • snoepblik in hartvorm,
  • bedrukt met eigen foto en/of tekst op de deksel,
  • het formaat van de foto is 14,5 x 13,5 cm

Bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

Informatie

Dit snoepblik is door zijn hartvorm uitermate geschikt voor speciale dagen als een bruiloft of Valentijnsdag. Je plaatst jouw mooiste foto en/of boodschap op het snoepblik om jouw cadeau een extra dimensie te geven. Denk eraan om je cadeau extra leuk te maken door er HEMA snoep of koek in te doen. Je krijgt dan een compleet cadeau voor die speciale persoon.