1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
label

het Bucketlist boek voor op reis

Het ultieme zomercadeau? Dit leuke Bucketlist boek voor op reis! De allerbeste checklist voor iedereen die van reizen, vakantie en de zomer houdt. Je maakt het boek extra persoonlijk met een eigen naam en foto. Leuk als cadeau voor avonturiers en roadtrippers, maar ook voor jezelf. Zo kun je teruglezen wat je allemaal hebt beleefd op reis! Maak je vakantie onvergetelijk met een persoonlijk Bucketlist boek voor op reis. meer informatie

22 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 2 werkdagen

maak nu

over dit artikel

  • het Bucketlist boek voor op reis
  • auteur: Elise de Rijck
  • geschikt voor 1 of 2 personen
  • te personaliseren met eigen naam/namen en foto op de kaft
  • te personaliseren met eigen tekst in het boek
  • hardcover
  • 124 pagina’s
  • formaat: 19 x 17 cm

Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken in het boek.

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze.

gratis
afhalen bij een winkel in de buurt
levertijd is ongeveer 2 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden

Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen'. Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze.

2.95
bezorgd op een adres naar keuze
levertijd is ongeveer 2 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden

Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen'. Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

informatie

Het Bucketlist boek voor op reis bevat 250 avontuurlijke, grappige en speciale opdrachten die je samen of alleen kunt uitvoeren. Of je nou naar Spanje op vakantie gaat, gewoon in eigen land blijft of verre oorden opzoekt, dit boek zal jouw vakantie nog leuker maken! Dankzij dit boek zal je heel wat leuke momenten beleven die je je een leven lang zult herinneren.

Je kunt er zelf voor kiezen of je het boek voor 1 of 2 personen wilt ontwerpen. De foto en de naam/namen worden op de kaft verwerkt. Op het voorblad is ruimte voor een persoonlijke boodschap van jou aan de ontvanger(s). Het Bucketlist boek heeft een stevige kaft en wordt haarscherp gedrukt. Ben jij klaar voor een zomer waar je nog jaren aan terugdenkt?