bierpakket
bierpakket
bierpakket - hollands - met foto - detail
bierpakket
bierpakket - hollands - met foto - bavaria
label

bierpakket gepersonaliseerd

Een doos met de lekkerste Hollandse biertjes! Verpakt in een gepersonaliseerde cadeauverpakking met je eigen foto en tekst. Geen 18? Geen alcohol. meer informatie

24 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 4 tot 5 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Een doos met de lekkerste Hollandse biertjes! Verpakt in een gepersonaliseerde cadeauverpakking met je eigen foto en tekst. Geen 18? Geen alcohol.

Geen 18? Geen alcohol.

  • verkoop alleen boven de 18 jaar
  • gepersonaliseerde verpakking
  • aantal flesjes: 5
  • Amstel, Hertog Jan, Heineken, Grolsch en Bavaria
  • inhoud per flesje: 300ml
Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
niet mogelijk voor dit artikel
thuisbezorgen
5.95 
verzonden na 4 tot 5 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

informatie

Een selectie van vijf verschillende Hollandse biertjes. De verpakking ontwerp je in een paar stappen in de editor. Zo maak je een uniek cadeau.

  • kies een ontwerp
  • plaats je teksten
  • bekijk het resultaat
  • bestel

gepersonaliseerd bierpakket kopen bij HEMA

Zoek je een origineel cadeau voor een bierliefhebber? Maak een gepersonaliseerd bierpakket bij HEMA! Het pakket is gevuld met 5 Hollandse biertjes. En de verpakking, die maak je helemaal zelf! Geen zorgen, je bent binnen een mum van tijd klaar met ontwerpen. Kies een ontwerp, plaats je foto(‘s) en tekst en bekijk het resultaat. Helemaal tevreden? Rond dan jouw bestelling af. Binnen een paar werkdagen kun je jouw gepersonaliseerde bierpakket ophalen in de HEMA-winkel bij jou in de buurt. Heb je weinig tijd of kies je liever voor gemak? Laat het bierpakket met foto en tekst dan thuisbezorgen. Dat is wel zo makkelijk.

wie geef jij een bierpakket met foto cadeau?

Het verzinnen van een uniek cadeau kan best een uitdaging zijn. Want waarmee verras je iemand nu écht? Met de fotocadeaus van HEMA zit je altijd goed. Doe jouw collega een gepersonaliseerd bierpakket cadeau op zijn afscheidsfeestje. Plaats een leuke boodschap en een foto van het team op het bierpakket. Zo heeft hij een leuk aandenken aan de fijne samenwerking. Of verras je vader met een gepersonaliseerd bierpakket voor Vaderdag. Voeg een lieve boodschap en jullie favoriete foto’s samen toe. Dat is weer eens iets anders dan een paar sokken! Heb je een vriendin die dol is op bier? Verzamel de allerleukste foto’s van jullie vriendschap, van vroeger tot nu. Plaats ze in een mooi ontwerp op het bierpakket. Dat wordt een leuke trip down memory lane!

een gepersonaliseerd bierpakket en andere unieke cadeaus bestel je bij HEMA

Wil je dit jaar eens flink uitpakken met een cadeau voor een geliefde? Het maken van een gepersonaliseerd bierpakket is natuurlijk een mooi begin. Maar wist je dat je bij HEMA nog veel meer producten kunt personaliseren? Vul het bierpakket met foto bijvoorbeeld aan met een gegraveerd bierglas, een groot gegraveerd bierglas of een gegraveerde bierpul. Naast gepersonaliseerde bierpakketten kun je ook gepersonaliseerde wijnpakketten bestellen bij HEMA. Pak lekker uit en verras je geliefde met een uniek cadeau waar nog jaren over gesproken wordt. Echt HEMA.