staand zachtekaft.jpg
fotoboek zachte kaft open staand.jpg
3. fotoboek zachte kaft open.jpg
fotoboek op fotopapier - zachte kaft

staand fotoboek - zachte kaft

Zou je ook wel je eigen glossy willen? Dit staande A4 fotoboek met een zachte kaft zorgt ervoor dat jouw fotoboek eruit ziet en aanvoelt als een luxe magazine. Het fotoboek is verkrijgbaar in het formaat 21 x 28 cm. De foto op de kaft van dit fotoboek kun je zelf aanpassen. meer informatie

papierkeuze:

20 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 5 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Tip: is het een cadeautje? Kies een ander bezorgadres.

over dit artikel

Zou je ook wel je eigen glossy willen? Dit staande A4 fotoboek met een zachte kaft zorgt ervoor dat jouw fotoboek eruit ziet en aanvoelt als een luxe magazine. Het fotoboek is verkrijgbaar in het formaat 21 x 28 cm. De foto op de kaft van dit fotoboek kun je zelf aanpassen.

  • kaftmateriaal: gelamineerd papier met foto-opdruk
  • papiersoort: mat of glans gedrukt
  • te maken op computer, tablet en smartphone
  • in het formaat 21 x 28 cm
  • standaard ruimte voor 24 pagina’s, uit te breiden tot 160 pagina’s
  • mogelijkheid tot digitale versie van je fotoboek: van 7.- nu voor 3.50
Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 5 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 5 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.
fotoboeken

welk fotoboek kies ik?

Bij HEMA vind je het grootste assortiment aan fotoboeken. Er is dus altijd wel een fotoboek die het beste bij jouw foto's en het moment past. Maar welk fotoboek moet je nou kiezen? 

Wil je een groot en dik fotoboek met veel foto's maken, kun je het beste kiezen voor een standaard fotoboek of een fotoboek op fotopapier. In een standaard fotoboek kun je de meeste foto's kwijt en kun je kiezen voor een fotokaft of een mooie linnen kaft in verschillende kleuren. Vind je het mooier als de bladzijdes van je fotoboek wat dikker zijn en je fotoboek helemaal vlak openvalt? Dan kun je kiezen voor een fotoboek op fotopapier. Bij deze fotoboeken kun je kiezen voor een fotoboek op fotopapier met een zachte kaft, of een fotoboek op fotopapier met een harde kaft.

Heb je een kleiner aantal foto's en wil je snel een fotoboek maken? Kies dan voor het pocketfotoboekje of het ringbandboekje. Die zijn ook nog eens heel makkelijk mee te nemen om aan iedereen te laten zien!

kies je fotoboek

fotoboeken

hoe maak ik mijn fotoboek?

Bij HEMA heb je keuze uit twee manieren om je fotoboek te maken, in de online of de offline editor.

De offline editor gebruik je in onze gratis fotoboekensoftware, die je kunt downloaden op je computer. Met deze software kun je ook zonder internet verder werken aan je fotoboek en is handig wanneer je veel foto's wil gebruiken.

Voor de online editor hoef je geen software te downloaden en kun je overal en op elk apparaat verder werken aan je fotoboek. De online software is zeer geschikt voor fotoboeken waarin je minder veel foto's gebruikt.

kies je fotoboek