altijd het juiste fotoboek

Bij HEMA vind je het grootste assortiment aan fotoboeken. Er is dus altijd wel een fotoboek die het beste past bij jouw verzameling foto’s. Voor wie snel een fotoboek wil maken, is er een ruime keuze in trendy en traditionele uitvoeringen en diverse formaten. En met de handige online software heb je al binnen enkele minuten een fotoboek opgemaakt. Ook vanaf je mobiel of tablet.

alle fotoboeken
foto_02

gedrukte fotoboeken: snel, makkelijk en leuk

Met de basis fotoboeken van HEMA kan je alle kanten op; liggend, staand, vierkant formaat, mat of glans afgedrukt, diverse soorten en kleuren kaften en aantallen pagina’s. Kies je voor een basis fotoboek, dan krijg je echt waar voor je geld. Want het assortiment aan basis fotoboeken is van goede kwaliteit en heel voordelig.

bekijk alle fotoboeken

fotoboeken op fotopapier: luxe kwaliteit

Er zijn van die momenten die je zeer dierbaar zijn. De herinneringen daaraan wil je dan ook graag in een extra mooi fotoboek bundelen. Dat kan met een luxe fotoboek. Deze fotoboeken zijn van luxe kwaliteit en hebben daarom een luxe uitstraling. Je foto’s worden op dik fotopapier gedrukt. En door de vlakliggende binding vormen de linker- en rechterpagina’s één geheel. 

bekijk alle fotoboeken

gedrukte fotoboeken vs. fotoboeken op fotopapier

basis fotoboekenluxe fotoboeken
bindingbollendvlakliggend
weergave foto'sgoede kwaliteithaarscherp
kleurengoede kwaliteithelder, levendig
materiaaldrukwerkpapierdik fotopapier
papiersoortmat of glansmat of glans
foto op kaftoptioneel*standaard
keuze in formatenjaja
aantal pagina'smin. 19-24 pagina'smin. 24 pagina's
pagina's uitbreidbaarmax. 160 pagina's*max. 72 pagina's
*afhankelijk van keuze fotoboek

alle fotoboeken