fotoboeken
fotoboeken
afdrukken
afdrukken
wanddecoratie
wanddecoratie
fotocadeaus
fotocadeaus
home-producthero-23-wk13-pasen-neutraal

koektrommel met gratis koekjes

Geniet met Pasen van heerlijke paaskoekjes uit jouw unieke koektrommel. Maak je eigen koektrommel door jouw favoriete foto of een leuke tekst erop te plaatsen. Kies voor een paasdesign of ontwerp de koektrommel helemaal zelf. Nu met gratis koekjes, op=op.

HEMA pas
HEMA pas levert leuke dingen op

Met de HEMA pas spaar je punten bij je aankopen, ook bij fotobestellingen. Wissel je punten in voor kortingsvouchers of gratis producten.

start met sparen
HEMA foto app
HEMA foto app download nu

Met de foto app maak je heel gemakkelijk de leukste fotoproducten via je telefoon. De app is beschikbaar voor zowel Apple- als Android gebruikers.

downloaden

Je foto's online bestellen en direct ophalen, zo handig!

Tamar, Amsterdam

al jaren een begrip

HEMA is al sinds 1979 dé fotospecialist van Nederland waar je terecht kunt voor het afdrukken van je foto's, vergrotingen, wanddecoratie, fotocadeaus en fotoboeken. Wist je dat HEMA de eerste in de markt was waar je makkelijk je eigen fotoboek kon laten drukken?

Onze HEMA snelservice is uniek. Online je foto's bestellen en direct afhalen in de winkel. Je kunt ook je foto's afdrukken via een van de fotokiosken die je in elke winkel kunt vinden. Overigens kan je alle door jou gemaakte producten altijd kosteloos afhalen in de winkel. Zo houden we het eenvoudig en leuk.