meedoen is helaas niet meer mogelijk

HEMA organiseert in samenwerking met Zoom.nl dé vakantiefotowedstrijd van het jaar. Wij zijn op zoek naar jouw mooiste, origineelste of leukste vakantiefoto. Stuur jouw inzending voor 3 september in en maak kans op de felbegeerde titel ‘vakantiefotograaf van het jaar 2018’.

Een vakjury bestaande uit HEMA en de Zoom.nl redactie kiest de uiteindelijke winnaar. Daarnaast kun je onder andere via Facebook zelf stemmen op de winnaar van de publieksprijs. 

prijzen

Naast de eervolle titel ‘vakantiefotograaf van het jaar 2018’ hebben we nog andere mooie prijzen, namelijk:

1e prijs: een weekend- of midweekverblijf bij Landal GreenParks t.w.v. €350,-** + HEMA fotowaardebon* t.w.v. € 300,-
2e prijs: HEMA fotowaardebon* t.w.v. € 250,-
3e prijs: HEMA fotowaardebon* t.w.v. € 100,-
Publieksprijs: Een Zoom.nl-pakket met o.a. cameratas, bidon en abonnement op Zoom.nl t.w.v. € 150,-

De 40 genomineerden worden uitgenodigd op het hoofdkantoor van HEMA voor een spectaculaire uitreiking. Op het hoofdkantoor worden de genomineerde foto’s tentoongesteld en geeft Zoom.nl een fotoworkshop. 

meedoen

Wil jij meedoen aan de wedstrijd? Zoek dan snel je mooiste vakantiefoto op en klik op de knop hieronder. Je komt dan op de website van Zoom.nl, waar je je foto kunt uploaden en inzendingen van anderen kunt bekijken.

ik doe mee

actievoorwaarden
*Te besteden aan alle HEMA fotoproducten zoals fotoboeken, wanddecoraties en afdrukken.
**Geldig voor een midweek of weekendverblijf in een standaard 4- of 6-persoonsbungalow op een geselecteerd aantal parken in Nederland en Duitsland. Met keuze uit aankomsten t/m 29 juni 2019 m.u.v. schoolvakanties en feestdagenperioden. Kijk hier voor meer informatie en de voorwaarden.