beeld-tekening-kussen

kindertekening

Op alle fotoproducten kun je digitale beelden plaatsen. Veelal wordt er gebruik gemaakt van dierbare herinneringen of mooie foto's, maar er zijn natuurlijk veel meer beelden die je kunt gebruiken.

Kinderen worden namelijk veelal geprikkeld om hun creativiteit op school vorm te geven in de trant van tekeningen en andere knutselwerken. Deze kleurrijke creaties wil je natuurlijk bewaren en elke ouder heeft altijd een la vol met deze kunstwerken.  

Naast het origineel te bewaren kan je ook kiezen om deze creaties te digitaliseren en te gebruiken voor in een fotoboek of als fotocadeau. Hoe leuk is het om voor Moederdag een tekening als gebruiksvoorwerp te geven aan de liefste moeder van de wereld of om die mooie tekening in het fotoboek van jouw kind te plaatsen. 

Heel erg moeilijk is het niet. Een tekening of knutselwerk kan je altijd inscannen, maar tegenwoordig met alle digitale hulpmiddelen is het een koud kunstje om de tekening digitaal te maken. Zorg wel bij het fotograferen dat er geen storende achtergronden op de foto komen. Zoom daarom goed in op het hoofdonderwerp.

Laat je daarom inspireren door de creaties van jouw kind en gebruik het op of in de mooie fotoproducten van HEMA.

Zie hiernaast een voorbeeld van hoe een tekening op een kussen er uit kan zien.