Ministretch_1040x1040
mobileprint-impressie

mini stretch

Druk je foto's af op een leuk klein formaat. Perfect om mee te nemen en uit te delen. Upload je foto's vanaf je telefoon, tablet, computer, of social media. In het formaat 5.75 x 8.35 cm en keuze uit verschillende kleuren voor de rand. Set van 20 stuks. meer informatie

vanaf 7 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu

over dit artikel

Druk je foto's af op een leuk klein formaat. Perfect om mee te nemen en uit te delen. Upload je foto's vanaf je telefoon, tablet, computer, of social media. In het formaat 5.75 x 8.35 cm en keuze uit verschillende kleuren voor de rand. Set van 20 stuks.

  • in het formaat 5.75 x 8.35 cm
  • keuze uit verschillende kleuren voor de rand
  • gedrukt op 200 grams zijde mat papier
  • per set van 20 stuks
  • aan te vullen per 10 stuks
  • prijs per extra 10 stuks is 2.00
  • geleverd in een doosje

Na 3 werkdagen ontvang je 's avonds een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 3 werkdagen

thuisbezorgen
2.25 
verzonden na 3 werkdagen

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

informatie

Wil je je foto's afdrukken, maar wil je eens een kleiner formaat uitproberen? Dan zijn onze mini stretch afdrukken de leukste keuze. Het kleine formaat van 5.75 x 8.35 cm maakt je foto's erg leuk om op te hangen, in te plakken of uit te delen. Dit formaat is zeer geschikt voor zowel liggende als staande foto's. Voor de rand om de foto's kun je kiezen uit verschillende kleuren.

Deze mini stretch foto's bestel je in een set van 20 en worden geleverd in een hippe verpakking. Je kunt de set per 10 foto's uitbreiden.