fotowedstrijd afgelopen

De looptijd van de fotowedstrijd is voorbij. Het is niet meer mogelijk om je foto in te sturen. Alle genomineerden krijgen persoonlijk bericht.

winnen met je mooiste foto

Bij HEMA maken we het leven graag leuker. Niet gek dat we dol zijn op alle mooie herinneringen die dit achterlaat.
Van het eerste lachje van je baby tot je trouwdag of onvergetelijke vakantie: leg het vast! Zo heb je altijd iets om naar terug te kijken én om mee te winnen, want jouw kiekjes kunnen volgens de vakjury van HEMA en Zoom.nl zomaar de mooiste zijn.

HEMA en Zoom.nl gaan namelijk samen op zoek naar de mooiste foto's van het jaar. Binnen verschillende thema's krijg je de kans om je mooiste, origineelste of leukste foto's in te sturen. 
limited edition HEMA fiets

eretitel en prijzenpakket

Of je nu professioneel fotograaf bent of met alle liefde foto’s van je kinderen schiet: jij kunt HEMA-fotograaf van het jaar worden. En die eervolle titel gaat gepaard met een fantastisch prijzenpakket. Meedoen is bovendien ook gewoon gezellig. 

De 40 genomineerden worden uitgenodigd op het hoofdkantoor van HEMA voor een spectaculaire uitreiking. Alle genomineerde foto's worden op het hoofdkantoor tentoongesteld.

voorwaarden

  • meedoen met de fotowedstrijd kan t/m 31 maart 2023
  • meedoen met de fotowedstrijd gaat via de website van Zoom.nl, waar je je foto kunt uploaden en inzendingen van anderen kunt bekijken