winnen met je mooiste foto

Bij HEMA maken we het leven graag leuker. Niet gek dat we dol zijn op alle mooie herinneringen die dit achterlaat.
Van het eerste lachje van je baby tot je trouwdag of onvergetelijke vakantie: leg het vast! Zo heb je altijd iets om naar terug te kijken én om mee te winnen, want jouw kiekjes kunnen volgens de vakjury van HEMA en Zoom.nl zomaar de mooiste zijn.

HEMA en Zoom.nl gaan namelijk samen op zoek naar de mooiste foto's van het jaar. Binnen verschillende thema's krijg je de kans om je mooiste, origineelste of leukste foto's in te sturen. 
HEMA fotograaf

eerste thema: vakantiefoto's

Het eerste thema van de fotowedstrijd is: vakantie! Deel jouw vakantiegevoel met ons, van die onvergetelijke vakantie op de camping tot een mooie grote reis of een weekendje weg.

Stuur ons vóór 1 september 2022 jouw meest bijzondere vakantiekiekje en laat ons meegenieten van die mooie herinnering. Wie weet wordt jouw foto wel geselecteerd als één van de finalisten van de HEMA fotowedstrijd van het jaar. 

Later in het jaar zullen er nog meer fotowedstrijden volgen binnen verschillende thema's. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

upload mijn vakantiefoto

eretitel en prijzenpakket

Of je nu professioneel fotograaf bent of met alle liefde foto’s van je kinderen schiet: jij kunt HEMA-fotograaf van het jaar worden. En die eervolle titel gaat gepaard met een fantastisch prijzenpakket. Meedoen is bovendien ook gewoon gezellig. 

1e prijs: de titel 'HEMA-fotograaf van het jaar' + een HEMA fotowaardebon* t.w.v. 750.-
2e prijs: 5x een limited edition HEMA fiets t.w.v. 385.-
3e prijs: 10x HEMA fotowaardebon* t.w.v. 100.-
publieksprijs: een Zoom.nl-pakket met o.a. cameratas, bidon en abonnement op Zoom.nl t.w.v. 150.-
alle overige genomineerden: troostprijs HEMA fotowaardebon* t.w.v. 50.-

De 40 genomineerden worden uitgenodigd op het hoofdkantoor van HEMA voor een spectaculaire uitreiking. Alle genomineerde foto's worden op het hoofdkantoor tentoongesteld.

ik doe mee

voorwaarden

  • *HEMA fotowaardebon te besteden aan alle HEMA fotoproducten zoals fotoboeken, wanddecoratie en fotoafdrukken via hema.nl/foto
  • meedoen met de fotowedstrijd met thema 'vakantie' kan tot 1 september 2022
  • meedoen met de fotowedstrijd gaat via de website van Zoom.nl, waar je je foto kunt uploaden en inzendingen van anderen kunt bekijken