winnen met je mooiste foto

Bij HEMA maken we het leven graag leuker. Niet gek dat we dol zijn op alle mooie herinneringen die dit achterlaat.
Van het eerste lachje van je baby tot je trouwdag of onvergetelijke vakantie: leg het vast! Zo heb je altijd iets om naar terug te kijken én om mee te winnen, want jouw kiekjes kunnen volgens de vakjury van HEMA en Zoom.nl zomaar de mooiste zijn.

HEMA en Zoom.nl gaan namelijk samen op zoek naar de mooiste foto's van het jaar. Binnen verschillende thema's krijg je de kans om je mooiste, origineelste of leukste foto's in te sturen. 
Fotograaf van het jaar winter thema

Het thema is...winter!

Het nieuwe thema van de HEMA-fotowedstrijd is bekend: winter. Pak snel je camera erbij en deel jouw favoriete dierenfoto's met ons. Hoe creatiever de foto, hoe leuker! 

Uiterlijk 31 maart 2023 kun jij je foto sturen via de button hieronder. De jury van HEMA en zoom.nl selecteren de leukste, gekste of grappigste foto's uit voor de finale. 

HEMA organisseert meerdere fotowedstrijden met verschillende thema's. Houd daarom deze pagina in de gaten voor de laatste updates. 

upload jouw favoriete dierenfoto

limited edition HEMA fiets

eretitel en prijzenpakket

Of je nu professioneel fotograaf bent of met alle liefde foto’s van je kinderen schiet: jij kunt HEMA-fotograaf van het jaar worden. En die eervolle titel gaat gepaard met een fantastisch prijzenpakket. Meedoen is bovendien ook gewoon gezellig. 

1e prijs: de titel 'HEMA-fotograaf van het jaar' + een HEMA fotowaardebon* t.w.v. 750.-
2e prijs: 5x een limited edition HEMA fiets t.w.v. 385.-
3e prijs: 10x HEMA fotowaardebon* t.w.v. 100.-
publieksprijs: een Zoom.nl-pakket met o.a. cameratas, bidon en abonnement op Zoom.nl t.w.v. 150.-
alle overige genomineerden: troostprijs HEMA fotowaardebon* t.w.v. 50.-

De 40 genomineerden worden uitgenodigd op het hoofdkantoor van HEMA voor een spectaculaire uitreiking. Alle genomineerde foto's worden op het hoofdkantoor tentoongesteld.

ik doe mee

voorwaarden

  • *HEMA fotowaardebon te besteden aan alle HEMA fotoproducten zoals fotoboeken, wanddecoratie en fotoafdrukken via hema.nl/foto
  • meedoen met de fotowedstrijd met thema 'dieren' kan t/m 31 maart 2023
  • meedoen met de fotowedstrijd gaat via de website van Zoom.nl, waar je je foto kunt uploaden en inzendingen van anderen kunt bekijken