500x500-hartje

hartjesblik met gratis paaseitjes

Waar kun je de lekkerste paaseitjes nou beter in bewaren dan een leuk en origineel blik? Je kunt nu een blik maken in de vorm van een hartje met daarop je eigen foto. Je kan het blik helemaal maken zoals jij dat leuk vindt.

En naar de paaseitjes hoef je niet lang meer te zoeken, want bij het hartjesblik krijg je van ons nu gratis een zakje paaseitjes! De smaak van de paaseitjes is een verrassing en voor deze actie geldt op = op. Dus waar wacht je nog op? 

hoe werkt het?
1. kies en upload een foto
2. maak af met een achtergrond, cliparts of tekst
3. geniet van je eigen blik met gratis paaseitjes!

maak een hartjesblik

500x500-hoek

koektrommel met gratis paaseitjes

Heb je toch liever een rechthoekig blik? Dan kun je kiezen voor onze koektrommel met origineel paasdesign. Op de deksel kun je een leuke foto in het paasdesign zetten. Ook bij dit blik krijg je nu van ons een gratis zakje paaseitjes. De smaak van de paaseitjes is een verrassing en voor de paaseitjes geldt op = op.

Om je paastafel helemaal af te maken, kun je nog meer producten maken met het leuke paasdesign. Denk bijvoorbeeld aan een mok of papieren placemats en zelfs een melamine bordje, allemaal met je eigen foto's. Ontdek hier alle andere producten voor een gezellige paastafel.


maak een koektrommel