fotoboeken

Jammer! Het is niet meer mogelijk om een digitale versie van je fotoboek te bestellen.

Heeft dit je geholpen?
Wil je een eigen foto als achtergrond gebruiken, maar deze wat vervagen? Dit kun je doen door de foto transparant te maken.
  • sleep de foto die je als achtergrond wil gebruiken in je fotoboek
  • selecteer de foto en kies in het linkermenu voor 'foto bewerken' en vervolgens voor 'transparant/correcties'
  • pas de transparantie van de foto naar wens aan
  • klik vervolgens met de rechtermuisknop op de foto en klik op 'als achtergrond voor deze pagina gebruiken' of 'gebruik als achtergrond op beide pagina’s'
Heeft dit je geholpen?

Tijdens het maken van je fotoboek kun je pagina's verwijderen. Dit kun je doen bij het icoontje 'pagina's verwijderen of verplaatsen' rechtsboven in het scherm. Verwijder de gewenste pagina's door bij die pagina's op het kruisje te klikken. Klik vervolgens linksboven op 'klaar' en je pagina's zijn verwijderd.

Tijdens de productie van je fotoboek worden er voor- en achterin het fotoboek standaard twee schutbladen geplaatst ter bescherming van het fotoboek. Ook wordt er standaard een derde lege pagina toegevoegd om tijdens de productie de kaft en het binnenwerk samen te kunnen voegen. Deze pagina's zie je niet tijdens het maken van je fotoboek, maar wel nadat je fotoboek is gemaakt. Deze pagina's kunnen niet worden uitgesloten.

Heeft dit je geholpen?

Ja, je kunt een complete eigen indeling inclusief achtergrond, gekozen randen en cliparts opslaan.
Maak de indeling die je wilt opslaan met de functies in het linkermenu. Klik vervolgens op 'indelingen' en 'indeling opslaan'. Je kunt ervoor kiezen om alleen de linkerpagina, alleen de rechterpagina of beide pagina's als indeling op te slaan.

Heeft dit je geholpen?

Ja, je kunt je complete opmaak en tekstopmaak opslaan en vervolgens op andere pagina's in je fotoboek toepassen.
Maak de tekstopmaak die je wilt opslaan met de functies in het linkermenu. Klik vervolgens op 'indelingen' en 'indeling opslaan'. Je kunt je opgeslagen tekstopmaak vinden bij 'indelingen' en vervolgens bij 'jouw indelingen'.

Heeft dit je geholpen?

Je kunt je fotoboek zowel op je computer als online opslaan. Wanneer je online opslaat kun je het fotoboek op iedere computer, telefoon of tablet openen. Je opgeslagen fotoboek vind je daarna terug in 'mijn HEMA foto' onder 'mijn fotoprojecten'.