Bewonder je mooiste en leukste foto's in verschillende HEMA fotolijstjes. Wil je jouw mooiste foto als poster ophangen? Dan is de poster in lijst perfect voor jou. Direct je foto's in een fotolijst in huis bewonderen? Met de fotosnelservice kan je jouw fotolijst meteen compleet ophalen in de winkel. Met keuze uit verschillende stijlen, kleuren en maten, vind je zeker de perfecte lijst om je mooiste en leukste foto's in te bewonderen.
content-blok-2023-snelservicelijst-nl

fotolijst direct voor je klaar

Via de snelservice kun je nu direct een houten fotolijstje bestellen, die voor je klaarligt samen met je afgedrukte foto's.

Met keuze uit zwarte of houtkleurige lijsten in twee maten - 10x15cm of 15x20cm - vind je gemakkelijk de perfecte match voor je leukste en mooiste foto's. Je hoeft alleen nog maar je foto's erin te stoppen en je foto's te bewonderen!

maak nu
content-blok-2023-posterinlijst

poster in lijst

Kies je mooiste foto en laat hem uitvergroten en afdrukken op hoogwaardig papier. HEMA zorgt voor de rest: je foto wordt direct ingelijst in een zwarte houten lijst, klaar om opgehangen te worden.

En als je iets extra's zoekt, biedt HEMA ook een passe-partout lijst aan, waardoor je foto eruitziet als een kunstwerk uit een galerie.

Maak van je leukste foto een kunstwerk waar je nog jaren van kan genieten. Hang je mooiste en leukste ingelijste poster op in je huis of kantoor.

maak nu
content-blok-2023-hemalijsten

diverse fotolijsten

Met de verschillende fotolijstjes van HEMA, past er zeker een bij jouw interieur. Met een ruime keuze aan stijlen en maten vind je zeker de perfecte lijst om je foto's in op te bergen.

Voor een klassieke en tijdloze uitstraling zijn de houten lijsten van HEMA de perfecte keuze. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, van natuurlijk hout tot zwart of wit, geven deze lijsten elke kamer een mooie uitstraling.

Mix en match met verschillende stijlen om een speelse en unieke fotolijsten te maken die je persoonlijkheid laat zien.

ontdek hier