vakfotograaf

Na een spannende en lange zoektocht met wel meer dan 3000 inzendingen was het op donderdag 21 september eindelijk zover. De winnaars van de fotowedstrijd ‘vakantiefotograaf van het jaar’ werden bekend gemaakt op het hoofdkantoor van HEMA.

Het was nog knap lastig om te kiezen uit de vele mooie foto’s die zijn ingezonden. Samen met Zoom zijn de 25 beste foto’s gekozen. De fotografen achter deze 25 foto’s zijn uitgenodigd voor de tentoonstelling en de prijsuitreiking. Voordat de winnaars bekend werden gemaakt hebben de fotografen een workshop ‘beter fotograferen met je mobiel’ gevolgd. Zo kunnen zij volgend jaar nog mooiere vakantiefoto’s maken.

Na de workshop kwam het moment van de waarheid, de prijsuitreiking!

1e prijs

Anton Visser mag zichzelf terecht de vakantiefotograaf van het jaar noemen.
Met zijn creatieve en zomerse foto heeft hij een vakantiewaardebon t.w.v. 500.- gewonnen en een jaar lang gratis fotoboeken maken.

1eprijs

2e prijs

De 2e prijs is gewonnen door Francis van Rooi,
hij wint een fotoboeken waardebon t.w.v. 100.- en een weekendje weg.

3e prijs

Kim de Weert heeft de 3e prijs gewonnen, zij krijgt een fotoboeken waardebon t.w.v. 100.-.

3e prijs

publieksprijs

Naast een plek in de top 3 was er ook een publieksprijs te winnen. De fotograaf van de foto met de meeste stemmen mag gratis meedoen aan het Zoom.nl event en wint een jaarabonnement op Zoom.nl of SHUTR. Deze prijs is gewonnen door de foto van yellowsquare.

publieksprijs

De deelnemers die geen prijs hebben gewonnen hebben we niet met lege handen naar huis gestuurd. Iedereen heeft een goodiebag en een wanddecoratie van Xposer met zijn of haar ingezonden foto meegekregen.
neckerman-pagina

top 4 fotogenieke vakantiebestemmingen

Sommige vakantiebestemmingen vragen erom gefotografeerd te worden. Of het nu een mooi landschap is, of juist een koraalrif onder water, Neckermann heeft de mooiste vakantiebestemmingen voor jou geselecteerd. Tip! Wil je zelf onder water fotograferen? Neem de foto met de zon in je rug en langs het rif omhoog voor het beste resultaat.

1. Gran Canaria’s Puerto de Mogán

2. Kleurenpracht in de Rode Zee

3. Oneindige zandduinen op Kaapverdië

4. Op safari in Senegal

Laat je inspireren en ontdek deze prachtige fotogenieke bestemmingen! Je profiteert bovendien van
50.- korting per boeking met de code HEMA50. Kijk op neckermann.nl/hema voor meer informatie en de voorwaarden.