aluminium wandpaneel_panorama 2 wand
aluminium wandpaneel_panorama 2

aluminium wandpanelen

De nieuwste trend op gebied van wanddecoratie is foto op aluminium panelen. Met dit product kun je makkelijk een fotocollage maken of 1 foto over meerdere panelen tonen. De panelen worden geleverd met een ophangsysteem en worden geschakeld via bijgeleverde haakjes. De print is van HD kwaliteit voorzien van heldere kleuren. meer informatie

type:

60 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over aluminium wandpanelen

NIEUW in ons assortiment

Maak je huis helemaal af met een fotocollage op aluminium wandpanelen. Aluminium is het perfecte materiaal om je interieur een stoere uitstraling te geven. Je hebt de keuze tussen 2, 3, 4 of 6 wandpanelen en kunt 1 foto over alle panelen plaatsen of op elk paneel een andere foto.

2, 3, 4 of 6 foto’s

Je maakt heel eenvoudig een collage van 2, 3, 4 of 6 foto’s. Dit maakt de keuze tussen al die leuke foto’s weer iets eenvoudiger. Je kunt er ook voor kiezen om 1 foto over meerdere panelen te plaatsen. Elk paneel heeft een afmeting van 30 x 30 cm.

HD kwaliteit

De foto’s worden in HD kwaliteit op je wandpanelen gedrukt. Hierdoor zijn de wandpanelen in fotografische kwaliteit en heb je een perfecte weergave van de kleuren. Daarnaast zijn de panelen ook nog eens kras bestendig en worden ze in hoogglans afgewerkt.

gratis ophangsysteem

De wandpanelen worden geleverd met een gratis en eenvoudig te monteren ophangsysteem. Je ontvangt een aluminium strip waaraan de panelen met haakjes bevestigd worden. Daarnaast ontvang je pluggen en schroeven om de panelen aan de muur te bevestigen en natuurlijk de haakjes om je panelen aan elkaar te bevestigen. Omdat de panelen met haakjes aan elkaar vastzitten kun je ook nog eens heel eenvoudig wisselen in de volgorde van je foto’s.

panelen met montage materiaal

kenmerken

 • aluminium wandpanelen
 • afmeting: 30x30 cm per paneel
 • drie orientaties vierkant, liggend en staand
 • 2 tot 6 panelen
 • bij 6 panelen is het formaat totaal maar liefst 60x90 cm!
 • geschikt voor collages of één foto over de verschillende panelen
 • inclusief ophangsysteem en bevestigings materialen
 • HD Kwaliteit voor een optimale scherpte
 • heldere kleuren door hoogglans finish

  nu 2e halve prijs met actiecode: WAND12
  kijk hier voor de actievoorwaarden

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 5 werkdagen 4.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 werkdagen ? 0.-