fotokaart

jouw foto op een kerstkaart

Je bent volledig vrij hoe je de foto op jouw kerstkaart wilt plaatsen net als bij de rest van de elementen.  Een foto kan je plaatsen in een kader, als klein fotootje of volledig over de hele kaart. Dit afhankelijk jouw eigen wens.

Aantal aandachtspunten bij het gebruik van een foto:

  • Resolutie van de foto: vanaf 1 Mb in bestandsgrote blijft de foto scherp
  • Donkere foto: In druk wordt de foto altijd donkerder dan op je scherm. Dus kies een niet te donkere foto.
  • Tegenlicht: In aanvulling op vorige punt. Foto's met teveel tegenlicht zorgt dat de afgebeelde personen meestal te donker worden afgebeeld.
  • Uitsnede foto: Als je een deel van de foto wil gebruiken, kan je daarvoor een kader kiezen wat alleen dat deel laat zien. Anders moet je de foto voorbewerken op de pc.
  • Beeld: Je kan natuurlijk een van jullie mooie bestaande foto’s gebruiken of speciaal een foto maken voor de kerstkaart. Denk bij een speciale kerstfoto aan een foto bij een dennenboom of bij een kerstafdeling van een warenhuis of aan een geënsceneerde foto in een kerststal, als herders of wijzen uit het Oosten of engelen.
  • Illustraties: Met de illustraties als kerstmutsen, baarden of kerstversiering kan je de personen op de foto een extra kerst aanzien geven.
  • Kleur of zwart-wit: Het kan soms mooi zijn om een zwart wit foto te gebruiken. De foto dient al zwart-wit te zijn, dit kan niet in de software gedaan worden.

Zorg dat jouw foto past bij wat je wilt wensen. Bij gebrek aan de juiste foto, kies dan voor een dessin.

website

bestel je eigen kerstkaart

Wees op tijd en bestel je kerstkaarten op tijd.

Je bestelt al je eigen kerstkaarten vanaf 7 euro (set van 20 stuks, enkelvoudig, met enveloppen). Dit betekent dat je maar 35 cent per kaart betaalt.

ga naar de kerstkaarten website om je kaarten te bestellen >

De beste kaarten voor de beste prijs!