lijst-punten

in het kort

Heb jij een spiegelreflex- of systeemcamera maar weet je niet goed hoe hij werkt? Dan is de online fotografiecursus van Laura Vink perfect voor jou! De cursus is bedoeld voor iedereen die wil leren fotograferen zonder de automatische stand te gebruiken. 

Wil je direct aan de slag? Klik dan op de onderstaande knop en bestel de online fotografiecursus via HEMA tickets. Na een succesvolle bestelling en betaling ontvang je een mail met een unieke vouchercode. Verzilver de voucher via de website van Vink Academy en vervolgens heb je direct toegang tot de online leeromgeving van de fotografiecursus. Wil je eerst nog wat meer informatie? Lees dan snel verder!

shop nu

inhoud

De online fotografiecursus begint bij het begin. Je hoeft vooraf alleen te weten hoe je camera aangaat. Aan de hand van instructievideo's wordt er uitleg gegeven over hoe een spiegelreflex- of systeemcamera ingesteld moet worden in verschillende situaties. De theorie achter de verschillende camerasoorten en lenzen komt aan bod en je leert wat diafragma, sluitertijd en ISO is. Em wat voor effect hebben deze instellingen eigenlijk op het eindresultaat?

Want de juiste instellingen van je camera onder de knie hebben is één, om vervolgens de perfecte foto te schieten is meer nodig. Waar de meeste fotografiecursussen stoppen, gaat deze cursus juist verder. Je leert namelijk ook om alle theorie in praktijk te brengen, door middel van het vier-stappenplan.

wat heb je nodig?

  • een spiegelreflex- of een systeemcamera
  • computer, tablet of smartphone
  • internet

Na deze online fotografiecursus weet jij als geen ander hoe je camera écht in elkaar steekt. Of er nu veel of weinig licht is, jij weet welke instellingen nodig zijn. En ook alle bewegende objecten kun jij haarscherp vastleggen. Haal het maximale uit je camera en hierdoor ook uit jezelf. Begin direct met deze online fotografiecursus!

5

pakket

Het basispakket van deze online fotografiecursus bestaat uit de volgende onderdelen.

eBook
Het e-book (PDF) bestaat uit 304 pagina’s met uitleg. Lastige termen worden op een simpele manier uitgelegd en bepaalde instellingen worden weergegeven door middel van beeld. Hierdoor kan iedereen aan de slag met deze online fotografiecursus.

instructie video’s
In het online gedeelte van de cursus krijg je toegang tot 60 instructievideo's (variërend van 1 tot 12 minuten) met een totale lengte van meer dan 3 uur. In deze video’s krijg je informatie over de verschillende instellingen van de camera en laten we zien hoe het werkt, met direct een foto als resultaat.  

oefeningen
Breng wat je leert in de praktijk. Er staan 32 oefeningen voor je klaar die je tijdens de cursus gaat maken. 

quiz
Elke module eindigt met een quiz, dit om te kijken of je alles goed hebt begrepen en klaar bent voor de volgende module. 

eindtoets en certificaat
Aan het einde van de cursus doe je een eindtoets, deze toets gaat over alles wat je hebt geleerd tijdens de online fotografiecursus. Zo kun je zien of je echt alles hebt begrepen, haal je de eindtoets? Dan ontvang jij het ‘nooit meer op de automatische stand fotograferen’ certificaat. 

aan de slag

Wil jij direct starten met de online fotografiecursus? Klik dan op de onderstaande knop en bestel de online fotografiecursus via HEMA tickets. Na een succesvolle bestelling en betaling ontvang je een mail met een unieke vouchercode. Verzilver de voucher via de website van Vink Academy en vervolgens heb je direct toegang tot de online leeromgeving van de fotografiecursus.

shop nu