mobiele app's

De app is beschikbaar voor tablets en smartphones voorzien van Android of iOS. Voor iOS is er zowel een iPad als iPhone app beschikbaar. Voor Android toestellen maakt dit geen verschil.
Met de uitgebreide fotoservice app, kun je bijna alle fotoproducten bestellen. Helaas is het niet mogelijk om fotoafdrukken via de 2 uur snelservice via de app te bestellen.
Ja dit kan, als je in de HEMA fotoservice software een product hebt gemaakt, bijvoorbeeld een fotoboek, en opgeslagen hebt in de cloud, dan kun je deze openen op jouw telefoon of tablet. Je kunt dan verder werken en foto’s van je telefoon of tablet toevoegen aan het product.
Met de fotoservice app heb je altijd de volledige HEMA fotoservice bij de hand. Start bijvoorbeeld eenvoudig met het maken van een fotoboek of werk verder aan een eerder begonnen project. Zelfs zonder internet kun je verder werken aan jouw fotoproducten. Nu begin je dus al tijdens je vakantie aan jouw vakantiefotoboek.
De app geeft je toegang tot precies hetzelfde vertrouwde uiterlijk en dezelfde functionaliteiten als de fotoservice van HEMA op je computer en online. De app is hierdoor iets groter dan je normaal gewend bent van een app. Het grote voordeel is, dat je tijdens het werken aan je fotoboek geen extra onderdelen van de app hoeft te downloaden. Hierdoor kun je zelfs zonder internet aan je fotoboeken werken.
Helaas is er voor de windows telefoon of tablet geen speciale applicatie beschikbaar. Daar kun je gebruik maken van onze online omgeving.
Controleer goed of het product inderdaad opgeslagen is in de cloud. Als dat het geval is, controleer dan of je met dezelfde inlog gegevens probeert in te loggen.
Het plaatsen van een foto over twee pagina’s is een functie die we toe hebben gevoegd sinds de lancering van de fotoservice app.  Helaas kan deze functie niet gebruikt worden in boeken die gemaakt zijn voor de lancering van de fotoservice app. Mocht je de functie echt willen gebruiken in je eerder gemaakte boek, dan raden we je aan het boek opnieuw te maken.
De app is inhoudelijk en qua uiterlijk bijna gelijk aan de software op de computer en online. Hierdoor werken de meeste functies in de app hetzelfde als in de software en kun je gewoon gebruik maken van de hulp informatie die je hier vindt.
We raden je aan gebruik te maken van onze nieuwe fotoservice iPad app. De oude iPad app zal niet meer geüpdate worden waardoor je deze uiteindelijk niet meer kunt gebruiken. Download hier de nieuwe iPad app.
De app is iets groter dan je normaal gesproken gewend bent van een app. Hierdoor is er meer geheugen van je telefoon of tablet nodig. We raden je aan om eerst wat geheugen vrij te maken voordat je de app installeert. Tip! Bij de meeste Android toestellen kun je het telefoongeheugen uitbreiden met een geheugenkaartje. Hiermee heb je meer ruimte voor foto’s, filmpjes, apps en muziek. Geheugenkaartjes zijn hier te koop.