gedrukte fotoboeken

De foto’s in gedrukte fotoboeken worden opgebouwd uit allemaal kleine puntjes (raster) als je goed naar de foto’s kijkt kun je deze puntjes zien. Fotoboeken op fotopapier worden fotografisch belicht hebben een breder kleurbereik waardoor de kleuren helderder zijn en de foto’s hebben geen raster, waardoor ze scherper zijn. Een ander groot verschil is de manier van inbinden. Gedrukte fotoalbums worden als een boek ingebonden en de pagina’s vallen bollend open en hebben een naad tussen de linker en rechter bladzijde. Fotoboeken op fotopapier liggen volledig vlak en de linker en rechterpagina lopen zonder naad door. De pagina’s zijn aanzienlijk dikker en voelen daardoor stevig aan.
Je kunt met de software binnen enkele minuten een volledig fotoboek maken. Dit doe je met de "automatisch indelen" functie in de software. Bekijk hier de korte film met meer uitleg over het maken van een fotoboek.
Deze boeken worden standaard geleverd met 24 pagina's en zijn tegen meerprijs uit te breiden tot 160 pagina's.
Standaard worden deze fotoboeken geleverd met een linnen omslag met keuze uit diverse kleuren. Tegen meerprijs kan het fotoboek geleverd worden met een foto-omslag.
Nee hoor, deze fotoboeken kan je ook uitstekend online bestellen met iedere tablet. Je kunt zelfs op je tablet beginnen en dan later op je PC of Mac verder aan je fotoboek gaan werken en bestellen.
Nee, dit is niet mogelijk. Wel bieden we de mogelijkheid de foto's die je in de oude software gebruikt hebt, in de door jou gemaakte volgorde te importeren in de huidige HEMA fotoservice software. Beijk de korte instructie film hier of download de handleiding hier
Nee, dit is niet mogelijk. Wel bieden we de mogelijkheid de foto's die je in de oude software gebruikt hebt, in de door jou gemaakte volgorde te importeren in de huidige HEMA fotoservice software. Beijk de korte instructie film hier of download de handleiding hier
Nee, dit is niet mogelijk. Wel bieden we de mogelijkheid de foto's die je in de oude software gebruikt hebt, in de door jou gemaakte volgorde te importeren in de huidige HEMA fotoservice software. Beijk de korte instructie film hier of download de handleiding hier
De productie van het fotoboek duurt 4 werkdagen* Na de productie worden de boeken verzonden. Afhankelijk van de verzendmethode duurt meestal één werkdag.
Je hebt al een gedrukt fotoboek vanaf 11.50, tegen een meerprijs heb je een groter fotoboek, kies je voor hoogglans papier, vlakliggend gebonden of een foto-omslag. Klik hier voor het uitgebreide prijsoverzicht.
HEMA voegt standaard aan het fotoboek twee schutbladen, voor en achter in het boek, toe ter bescherming en verfraaiing van het gedrukte fotoboek. Hiervoor wordt een andere kwaliteit papier gebruikt. De derde pagina is toegevoegd om in productie kaft en binnenwerk samen te kunnen brengen. Deze pagina's kunnen niet uitgesloten worden.