bedankt dat je meedoet

Bij HEMA fotoservice gaan we een vernieuwde app lanceren. Tot nu toe boden we een complete app aan waarin alle fotoproducten gemaakt konden worden. We hebben er nu voor gekozen om de app te versimpelen zodat het maken van een fotoproduct sneller en eenvoudiger is.

Jij maakt deel uit van de testgroep om de nieuwe app te testen. We zijn heel benieuwd wat je ervan vindt.

hoe het werkt
1. Je hebt een mail ontvangen met een beschrijving, een link om de app te installeren, een kortingscode en uitleg hoe je feedback kunt geven.
2. De 50% kortingscode kun je gebruiken om in de app een product te maken en met korting af te rekenen.
3. Test je de app op een iPhone? Dan kun je tijdens het maken van je fotoproduct je feedback geven in de app. Voor Android gebruikers is dit helaas niet mogelijk.
4. Na afloop krijg je via mail een vragenlijst om je ervaringen te kunnen delen. Na ontvangst van je feedback krijg je nog een kortingscode van 50% korting op je volgende fotobestelling.

veelgestelde vragen

De veelgestelde vragen worden gedurende de BETA test periode steeds geüpdatet. Hier kun je dus regelmatig kijken tijdens het testen.

ik krijg een wit scherm
Meestal wordt dit veroorzaakt doordat je geen internetverbinding hebt. Dit kan zijn omdat je de app niet toestaat om mobiele data te gebruiken. Geef de app toestemming om mobiele data te gebruiken of schakel over op WIFI.

Kan ik het gehele foto assortiment bestellen?
Nee, niet het gehele assortiment is opgenomen in de app. Op dit moment zijn vooral fotoproducten beschikbaar in de app die gemakkelijk te maken zijn.

mijn app staat in het Engels
Standaard staat de app in de Engelse taal. Zodra je bent ingelogd, kun je je voorkeurstaal kiezen. We gaan de standaardtaal aanpassen naar Nederlands.

ik heb feedback gegeven via de app maar ik krijg geen reactie
Jouw feedback wordt anoniem verstuurd, we kunnen niet zien wie een reactie geeft. Wil je graag een reactie op jouw feedback, vermeld dan je e-mailadres in het bericht of mail naar foto-cs@hema.nl.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?
We proberen deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact op met foto-cs@hema.nl.

Apple gebruikers

installeren
Je kan de app downloaden door op je IPhone op de onderstaande link te klikken. Via het Apple programma Testflight wordt de app geïnstalleerd en gekoppeld aan je Apple ID.

https://testflight.apple.com/join/h5pyFKpR

Android gebruikers

Er is nog geen Android versie beschikbaar voor testen. We verwachten deze binnenkort beschikbaar te hebben.

eindoordeel geven

Om je eindoordeel te geven krijg je via mail een vragenlijst over de app. Nadat je deze vragenlijst hebt ingevuld, krijg je een kortingscode van 50% voor je volgende fotobestelling via foto.hema.nl De code is tot 31 december 2022 geldig op alle producten.