Square_1040x1040
mobileprint-impressie

square

Deze kleine vierkante afdrukken zijn ideaal voor bijvoorbeeld je Instagram foto's. Upload je foto's vanaf je telefoon, tablet, computer, of social media. In het formaat 10.2 x 10.2 cm en keuze uit verschillende kleuren voor de rand. Set van 30 stuks. meer informatie

7.50 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu

over dit artikel

  • in het formaat 10.2 x 10.2 cm
  • keuze uit een verschillende kleuren voor de rand
  • per set van 30 stuks
  • aan te vullen per 10 stuks
  • prijs per extra 10 stuks is 2.00
  • geleverd in een doosjeJe kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze.

gratis
afhalen bij een winkel in de buurt
levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden

Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen'. Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze.

2.25
bezorgd op een adres nar keuze
levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden

Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen'. Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

informatie

Wil je je foto's eens anders afdrukken dan normaal? Kies dan voor de square prints. Dit vierkante formaat van 10.2 x 10.2 cm is zeer geschikt voor bijvoorbeeld je Instagram foto's. Voor de rand om de foto's kun je kiezen uit verschillende kleuren. Zo maak je je foto's extra leuk om op te hangen, in een fotoboek te plakken of uit te delen. 

Deze mini square foto's bestel je in een set van 30 en worden geleverd in een hippe verpakking. Je kunt de set per 10 foto's uitbreiden.