hartenhanger-mama.jpg
hart-valentijn

hanger hart met eigen foto

Voor jouw liefste valentijn, een hanger in de vorm van een hart. Maak er één met jouw foto of één met jouw valentijn. Liefde alom. meer informatie

8.95 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over hanger hart

Nu speciaal voor jouw allergrootste liefde. Een hanger in de vorm van een hart met jouw eigen foto. Een leuk cadeautje voor de Valentijn. Natuurlijk is deze hanger ook geschikt als cadeau voor bijvoorbeeld huwelijk of moederdag. De hanger komt in verschillende vormen. Dit zijn boom, bel, druppel, hart, ster en bal. Hier bestel je de hart vorm. Glanzend gedrukt op Aluminium en geleverd met ophang lint.

kenmerken

  • geprint op Aluminium
  • hoogglans
  • ophang lintje wit
  • vorm: hart
  • circa 8-10 cm hoog
  • per stuk te bestellen

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 5 werkdagen 2.25
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 werkdagen ? 0.-