je smartphone maak je persoonlijk met een unieke trendy telefoonhoes met eigen foto

telefoonhoesje Trendy

Dit is een uniek hoesje voor de Samsung Galaxy S5. Kies de variant en de kleurstelling, die je wilt hebben. Hierna kan je naar de ontwerp module via 'maak nu' om je telefoonhoesje te maken. meer informatie

telefoon kleur:
telefoon design:

25 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over telefoonhoesje Trendy

Dit is een uniek hoesje voor de Samsung Galaxy S5. Je kan ze in drie verschillende uitvoeringen bestellen, namelijk; web, getrapt en geblokt. Het binnenste gedeelte is zwart, maar je hebt de keuze tussen een witte of zwarte buitenrand. De foto wordt in een ovaal middengedeelte geplaatst en maakt jouw hoesje helemaal persoonlijk.

kenmerken

  • voor de Samsung Galaxy S5
  • drie uitvoeringen in zwart en wit
  • materiaal: hard of zacht kunststof
  • levertijd 5 werkdagen
  • verwerkingskosten per order: 1.50

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 5 werkdagen 2.25
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 werkdagen ? 0.-