Samsung Galaxy S6 hard top telefoonhoes met eigen foto

case Samsung Galaxy

Dit telefoonhoesje is verkrijgbaar als hardcase of softcase. Daarnaast kun je kiezen tussen een witte of zwarte buitenrand. meer informatie

telefoon type:
case type:
telefoon kleur:

10 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu

meer informatie over case Samsung Galaxy

Een foto-case voor jouw Samsung Galaxy maakt jouw smartphone persoonlijk en hip. De perfecte pasvorm zorgt voor lichte bescherming tegen val- en stootschade. Het telefoonhoesje heeft op de plekken van de knoppen uitsparingen om alle functies te kunnen benutten. Er zijn twee varianten in uitvoering en kleur. Zo heb je de keuze uit een soft of hardcase en de kleuren zwart en wit.

kenmerken

  • verkrijgbaar voor Galaxy S3, S4, S5, S6 (Edge), S7 en S8 (Edge)
  • perfecte pasvorm
  • materiaal: hard of zacht kunststof
  • met witte of zwarte buitenrand
  • levertijd: ongeveer 5 werkdagen

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 3 werkdagen 2.25
afhalen in HEMA-winkel +/- 3 werkdagen ? 0.-