flip case voor alle modelle iPhones met een eigen foto

flipcase iPhone

Een hoesje van kunstleer met een klep aan de voorkant van de telefoon voor een betere bescherming. Dit hoesje is geschikt voor iPhone 4(s), 5(s) en 6(plus). meer informatie

telefoon type:

20 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu

meer informatie over flipcase iPhone

Met deze flipcase bescherm je je iPhone smartphone het best. Door de klep aan de touchscreen zijde zal de telefoon beschermt zijn tegen val en stoot ongelukjes. Op deze klep wordt de foto gedrukt en hierdoor maak je het telefoonhoesje persoonlijk en herkenbaar. De flipcase is er voor alle modellen van de iPhone vanaf de 4.

kenmerken

  • verkrijgbaar voor iPhone 4(s), 5(s), 6(s) en 6 plus
  • materiaal: zwart kunstleer
  • hoesje met klep
  • levertijd: ongeveer 5 werkdagen

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 3 werkdagen 2.25
afhalen in HEMA-winkel +/- 3 werkdagen ? 0.-