boek-met-naam-bumba-zoekboek_1040
boek-met-naam-bumba-zoekboek_2_104
boek-met-naam-bumba-zoekboek_3_1040
boek-met-naam-bumba-zoekboek_4_1040
boek-met-naam-bumba-zoekboek_5_1040

Bumba zoekboek

Maak je eigen zoektocht door het Bumba kijk- en zoekboek. meer informatie

21 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu

over dit artikel

  • Bumba zoekboek
  • eigen naam op de kaft van het boek
  • eigen naam als personage door het gehele boek

Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken in het boek.

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze.

gratis
afhalen bij een winkel in de buurt
levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden

Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen'. Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze.

2.95
bezorgd op een adres naar keuze
levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden

Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen'. Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

informatie

Maak je eigen zoektocht door het Bumba Kijk en Zoekboek. Overal waar hij komt is het heel erg druk. Hij zoekt zijn vriendjes, maaar hij kan hem niet vinden. Help jij Bumba zoeken? De naam van het kindje komt op diverse plaatsen in het boek terug. Wat nog leuker is, is dat nu ook de foto van het kindje in het boek wordt geplaatst. Zo speel je dus je eigen rol in dit Bumba boek. Het verhaal Bumba gaat op zoek... Een leuk hardcover boekje waar peuters en kleuters veel plezier aan zullen beleven. Zie jij Bumba? Vind je de dolfijn? Speelt Gwido trompet? En ontdek je eigen foto en naam! Dat ontdek je allemaal in dit kleurig kijk- en zoekboek. Alleen geschikt voor extra wakkere speurneuzen! Een leuk hardcover boek waar peuters en kleuters veel plezier aan zullen beleven. Door de naam- en fotoverwerking van het kindje, is voorlezen nog leuker! Algemene informatie Bumba Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert. Daarbij krijgt hij hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, het beertje Nanadu, de olifant Tumbi, Bumbum de neushoorn, Poppa de aap en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In hun circus beleven Bumba en de anderen korte avonturen en situaties die heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. Bumba en zijn vrienden spreken ‘Bumbalees’ een niet bestaande taal, maar een verteller legt het verhaal uit. Behalve de boekjes zijn er ook animaties gemaakt die worden uitgezonden op televisie. Bumba wordt in meer dan 45 landen uitgezonden.