boek-met-naam-bumba-zoekboek_1040
boek-met-naam-bumba-zoekboek_2_104
boek-met-naam-bumba-zoekboek_3_1040
boek-met-naam-bumba-zoekboek_4_1040
boek-met-naam-bumba-zoekboek_5_1040
label

Bumba zoekboek

Maak je eigen zoektocht door het Bumba kijk- en zoekboek. meer informatie

23 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Tip: is het een cadeautje? Kies een ander bezorgadres.

over dit artikel

Maak je eigen zoektocht door het Bumba kijk- en zoekboek.

  • Bumba zoekboek
  • eigen naam op de kaft van het boek
  • eigen naam als personage door het gehele boek

Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken in het boek.

Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 3 werkdagen
thuisbezorgen
2.95 
verzonden na 3 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

informatie

Maak je eigen zoektocht door het Bumba Kijk en Zoekboek. Overal waar hij komt is het heel erg druk. Hij zoekt zijn vriendjes, maaar hij kan hem niet vinden. Help jij Bumba zoeken? De naam van het kindje komt op diverse plaatsen in het boek terug. Wat nog leuker is, is dat nu ook de foto van het kindje in het boek wordt geplaatst. Zo speel je dus je eigen rol in dit Bumba boek. Het verhaal Bumba gaat op zoek... Een leuk hardcover boekje waar peuters en kleuters veel plezier aan zullen beleven. Zie jij Bumba? Vind je de dolfijn? Speelt Gwido trompet? En ontdek je eigen foto en naam! Dat ontdek je allemaal in dit kleurig kijk- en zoekboek. Alleen geschikt voor extra wakkere speurneuzen! Een leuk hardcover boek waar peuters en kleuters veel plezier aan zullen beleven. Door de naam- en fotoverwerking van het kindje, is voorlezen nog leuker! Algemene informatie Bumba Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert. Daarbij krijgt hij hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, het beertje Nanadu, de olifant Tumbi, Bumbum de neushoorn, Poppa de aap en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In hun circus beleven Bumba en de anderen korte avonturen en situaties die heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. Bumba en zijn vrienden spreken ‘Bumbalees’ een niet bestaande taal, maar een verteller legt het verhaal uit. Behalve de boekjes zijn er ook animaties gemaakt die worden uitgezonden op televisie. Bumba wordt in meer dan 45 landen uitgezonden.