JIP002-cover-front-meisje-2.jpg
A4-inside-spread_1-7.jpg
jip en janneke open.jpg
JIP002-cover-back-meisje-4
JIP002-cover-side-meisje-6.jpg

Jip en Janneke vieren december

Wie is er niet groot geworden met Jip en Janneke! Nu is er een speciaal voor HEMA gemaakte gepersonaliseerde versie waarin je kindje meespeelt. Op de cover van het boek staat haar of zijn naam en foto. Een prachtig cadeau voor in de schoen of onder de kerstboom meer informatie

23 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu

over dit artikel

  • hardcover gebonden,
  • met eigen foto op de cover ,
  • je kindje speelt een rol in het hele boek,
  • 40 pagina's leesplezier,
  • voor jong en oud

Bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.
jip-en-janneke-decemberboek

Informatie

December is de maand van Sinterklaasliedjes zingen, je schoen zetten, de kerstboom versieren en vuurwerk op oudejaarsavond.

Het lijkt wel of het elke dag feest is. Jip en Janneke vinden het heel erg spannend. Ook Noortje kan niet wachten. Janneke breit een sjaaltje voor Sinterklaas en Jip kan al rijmen en maakt een sinterklaasgedicht Noortje regelt een lekker hapje voor Amerigo. En natuurlijk krijgen ze allemaal cadeautjes. Met kerst willen ze een eigen kerstboom en die vinden ze ook. In de tuin van de buurman! Maar mogen ze die zomaar meenemen?