beauty pakket met eigen naam en foto - beautybox-treets-traditions-nourishing-spirits-large_4-5
beauty pakket met eigen naam en foto - nourishing-spirits-large_3-4
beauty pakket met eigen naam en foto - nourishing-spirits-large_5-6
beauty pakket met eigen naam en foto - nourishing-spirits-large-2

beauty pakket - met eigen foto en tekst

Dit verwencadeau bestaat uit een shower gel, body oil en handdoek. Deze beautybox maak je ook nog eens extra persoonlijk met een eigen foto en tekst op de verpakking. Met een supermooi design heb jij een echt originele verrassing voor een dagelijks moment van ontspanning. meer informatie

35 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu

over dit artikel

  • afmeting beautybox: 36,5 x 24 x 7,5 cm
  • inhoud: Foaming Shower gel 200ml; Body oil 150ml
  • afmeting handdoek: 100 x 50 cm
  • materiaal handdoek: 100% katoen, 400gr/m2
  • geschikt voor alle leeftijden en huidtypen

Bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen'. Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

informatie

Deze heerlijk geurende douchegel met Baobab olie en Kalahari meloen geeft het lichaam vitaliteit en energie. De miracle olie bevat 6 natuurlijke oliën voor een rijke voeding en herstel van de huid. Een alles-in-een product met baobab, marula, amandel, kukui, jojoba en argan olie met een warme zoete en spicy geur. Met deze beautybox gevuld met Treets Traditions producten droogt je huid niet uit. Met de handdoek en de persoonlijke verpakking heb jij een compleet wellness pakket van Treets Traditions!