vierkant-zachte kaft
vierkant-zachte kaft
vierkant-zachte kaf
vierkant-zachte kaft

vierkant fotoboek - zachte kaft

In dit vierkante fotoboek is ruimte voor 24 tot 150 van je mooiste foto's. Op de soepele kaft kun je jouw eigen foto zetten. In het formaat 21x21 cm, met 24 tot maximaal 48 pagina's. Gemakkelijk te maken vanaf elk apparaat. meer informatie

vanaf 15 0.- verwerkingskosten
verzonden na 5 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Tip: is het een cadeautje? Kies een ander bezorgadres.

over dit artikel

In dit vierkante fotoboek is ruimte voor 24 tot 150 van je mooiste foto's. Op de soepele kaft kun je jouw eigen foto zetten. In het formaat 21x21 cm, met 24 tot maximaal 48 pagina's. Gemakkelijk te maken vanaf elk apparaat.

  • kaftmateriaal: gelamineerd, glanzend papier met foto-opdruk
  • papiersoort: mat, digitaal bedrukt
  • te maken op computer, tablet en smartphone
  • in het formaat 21 x 21 cm
  • standaard ruimte voor 24 pagina’s, uit te breiden tot 48 pagina’s
  • geschikt voor 24 tot maximaal 150 foto’s
  • keuze uit de paginakleuren wit, zwart, grijs en blauw
Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 5 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 5 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.
fotoboeken

welk fotoboek kies ik?

Bij HEMA vind je het grootste assortiment aan fotoboeken. Er is dus altijd wel een fotoboek die het beste bij jouw foto's en het moment past. Maar welk fotoboek moet je nou kiezen? 

Wil je een groot en dik fotoboek met veel foto's maken, kun je het beste kiezen voor een standaard fotoboek of een fotoboek op fotopapier. In een standaard fotoboek kun je de meeste foto's kwijt en kun je kiezen voor een fotokaft of een mooie linnen kaft in verschillende kleuren. Vind je het mooier als de bladzijdes van je fotoboek wat dikker zijn en je fotoboek helemaal vlak openvalt? Dan kun je kiezen voor een fotoboek op fotopapier. Bij deze fotoboeken kun je kiezen voor een fotoboek op fotopapier met een zachte kaft, of een fotoboek op fotopapier met een harde kaft.

Heb je een kleiner aantal foto's en wil je snel een fotoboek maken? Kies dan voor het pocketfotoboekje of het ringbandboekje. Die zijn ook nog eens heel makkelijk mee te nemen om aan iedereen te laten zien!

kies je fotoboek