VK-zacht_1040_01
VK-zacht_1040_02
VK-zacht_1040_03
VK-zacht_1040_04
label

vierkant fotoboek - zachte kaft

gebruik actiecode FB412019
Een vierkant fotoboek met een zachte kaft. Door de zachte kaft voelt dit fotoboek aan als een luxe magazine. Het fotoboek is verkrijgbaar in het formaat 21 x 21 cm. De foto op de kaft van dit fotoboek kun je zelf aanpassen. meer informatie

vanaf 18 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 5 werkdagen

maak nu

over dit artikel

  • kaftmateriaal: gelamineerd, glanzend papier met foto-opdruk
  • papiersoort: mat, digitaal bedrukt
  • te maken op computer, tablet en smartphone
  • in het formaat 21 x 21 cm
  • standaard ruimte voor 24 pagina’s, uit te breiden tot 48 pagina’s
  • geschikt voor 24 tot maximaal 200 foto’s
  • keuze uit de paginakleuren wit, zwart, grijs en blauw
Na 5 werkdagen ontvang je 's avonds een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 5 werkdagen

thuisbezorgen
4.95   
verzonden na 5 werkdagen

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.
fotoboeken

welk fotoboek kies ik?

Bij HEMA vind je het grootste assortiment aan fotoboeken. Er is dus altijd wel een fotoboek die het beste bij jouw foto's en het moment past. Maar welk fotoboek moet je nou kiezen? 

Wil je een groot en dik fotoboek met veel foto's maken, kun je het beste kiezen voor een gedrukt fotoboek of een fotoboek op fotopapier. In een gedrukt fotoboek kun je de meeste foto's kwijt en kun je kiezen voor een fotokaft of een mooie linnen kaft in verschillende kleuren. Vind je het mooier als de bladzijdes van je fotoboek wat dikker zijn en je fotoboek helemaal vlak openvalt? Dan kun je kiezen voor een fotoboek op fotopapier.

Heb je een kleiner aantal foto's en wil je snel een fotoboek maken? Kies dan voor het pocketfotoboekje of het ringbandboekje. Die zijn ook nog eens heel makkelijk mee te nemen om aan iedereen te laten zien!

kies je fotoboek

software

hoe maak ik mijn fotoboek?

Bij HEMA heb je keuze uit twee manieren om je fotoboek te maken, in de online of de offline editor.

De offline editor gebruik je in onze gratis fotoboekensoftware, die je kunt downloaden op je computer. Met deze software kun je ook zonder internet verder werken aan je fotoboek en is handig wanneer je veel foto's wil gebruiken.

Voor de online editor hoef je geen software te downloaden en kun je overal en op elk apparaat verder werken aan je fotoboek. De online software is zeer geschikt voor fotoboeken waarin je minder veel foto's gebruikt.

kies je fotoboek