pocketboek 21 x21 softcover 1040
vierkant_21x21_1040 2

vierkant fotoboek - zachte kaft

Een vierkant fotoboek met een zachte kaft. Door de zachte kaft voelt dit fotoboek aan als een luxe magazine. Het fotoboek is verkrijgbaar in het formaat 21 x 21 cm. De foto op de kaft van dit fotoboek kun je zelf aanpassen. meer informatie

vanaf 15 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 tot 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over vierkant fotoboek - zachte kaft

In het grote assortiment van HEMA is ook plaats voor een fotoboek met een zachte omslag. Door de omslag heeft het fotoboek iets meer weg van een luxe magazine. Standaard heeft dit fotoboek een foto-omslag en is daarom in de prijs inbegrepen.

Eenvoudig bestellen met je mobieltje of thuis op de computer. De software zorgt ervoor dat je binnen 3 minuten een prachtig fotoboek maakt.  De uitstraling van dit fotoboek leent zich voor alledaagse foto's. Ook is het een leuke variant om foto's van een feest, bijvoorbeeld vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest, in te verzamelen.

Verzamel je foto's, maak je boek en deel je herinnering.

kenmerken

  • kaftmateriaal: gedrukt glanzend papier
  • papiersoort: mat gedrukt
  • te maken op computer, tablet en smartphone
  • in het formaat 21 x 21 cm
  • standaard ruimte voor 24 pagina’s, uit te breiden tot 48 pagina’s
  • geschikt voor 24 tot maximaal 200 foto’s
  • keuze uit de paginakleuren wit, zwart en grijs

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 tot 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 3 tot 5 werkdagen 2.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 3 tot 5 werkdagen ? 0.-