linnenomslag lime_vierkant
boekinhanden vierkant
papier mat
binding standaard

fotoboek gedrukt vierkant

Hier vind je overzichtelijk alle vierkante fotoboeken. Kies eerst het formaat en dan één van de overige opties. Je ziet direct wat het boek met 24 pagina’s gaat kosten. De optie glans geeft een luxere uitstraling aan je fotoboek en geeft de kleuren voller en scherper weer. De vlakliggende versies hebben dikkere bladzijden zonder naad in het midden waardoor ze volledig vlak liggen en een foto mooi over twee pagina’s geplaatst kan worden. De standaard binding valt wat bollend open zoals een ‘normaal’ boek meer informatie

formaat:
papierkeuze:
binding:
kaftkeuze:
linnen kleur:

33 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over fotoboek gedrukt vierkant

De gedrukte fotoboeken zijn makkelijk om te maken en voelt aan als een echt boek. De indeling van het boek kan je lekker zelf bedenken of gebruik maken van de vooraf ingestelde indelingen. Hiermee maak je het fotoboek altijd jezelf en uniek.

Je herinneringen deel je met een fotoboek. Zo verzamel je je mooiste foto's van een vakantie of opgroeiend kind in een mooi kwalitatief fotoboek. In enkele minuten kun je al een fotoboek maken. Je kiest in de software dan voor de optie 'automatisch laten maken'. Op basis van een thema wordt dan je fotoboek opgemaakt.

Het voorstel wat je dan krijgt, kan je altijd zelf nog helemaal aanpassen. Het is zelfs raadzaam het voorstel te controleren. Zo ontdek je of de foto's juist geplaatst zijn. Naast de automatische opmaak kun je ook beginnen met een leeg boek en zelf de gehele indeling maken. Pas wel op want het maken van een fotoboek werkt verslavend. Naast het plaatsen van jouw eigen foto's, kun je achtergronden, afbeeldingen en kaders gebruiken om jouw fotoboek eigen te maken.

Als je creatieve tips zoekt, kijk dan op deze pagina.

Hiernaast zie je een voorbeeld van de standaard binding bij een gedrukt fotoboek. Tegen meerprijs kun je ook kiezen voor een volledig vlakliggend fotoboek.

detail-gedrukt-boek-binding

kenmerken

  • basisuitvoering 24 pagina’s
  • standaard binding tegen meerprijs uit te breiden tot 160 pagina’s
  • vlakliggende binding tegen meerprijs uit te breiden tot 100 pagina’s
  • keuze uit een linnen-cover ( 7 kleuren) of een foto-omslag
  • gedrukt op zijdemat of hoogglans papier
  • keuze uit de standaard bindmethode of volledig vlakliggend *

    * 14 x 14 cm, 20 x 15 cm en 15 x 20 cm kunnen niet vlakliggend besteld worden

    klik hier voor de prijzen van alle opties

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 5 werkdagen 2.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 werkdagen ? 0.-