linnenomslag paars_portrait
boekinhanden portrait
papier mat
binding standaard

fotoboek gedrukt staand

Hier vind je overzichtelijk de staande fotoboeken. Kies eerst het formaat en dan één van de overige opties. Je ziet direct wat het boek met 24 pagina’s gaat kosten. De optie glans geeft een luxe uitstraling aan je fotoboek en geeft de kleuren voller en scherper weer. De vlakliggende versies hebben dikkere bladzijden zonder naad in het midden waardoor ze volledig vlak liggen en een foto mooi over twee pagina’s geplaatst kan worden. De standaard binding valt wat bollend open zoals een ‘normaal’ boek meer informatie

formaat:
papierkeuze:
kaftkeuze:
linnen kleur:

14 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over fotoboek gedrukt staand

De gedrukte fotoboeken zijn makkelijk om te maken en voelt aan als een echt boek. De indeling van het boek kan je lekker zelf bedenken of gebruik maken van de vooraf ingestelde indelingen. Hiermee maak je het fotoboek altijd jezelf en uniek.

Verzamel al je herinneringen in een fotoboek. Hier vind je de staande variant in het grootste assortiment van Nederland. Via de gratis software maak je een mooi en eigen fotoboek. Standaard heeft een fotoboek 24 pagina's wat uit te breiden is, tegen meerprijs, tot maar liefst 160 pagina's. In zo een dik fotoboek kan je wel heel veel herinneringen kwijt. 

Je maakt jouw eigen fotoboek nog leuker door het gebruik van achtergronden, afbeeldingen (cliparts) en kaders. Een combinatie van deze elementen zijn ondergebracht in verschillende thema's. Je kunt zelfs de software een fotoboek voor je laten ontwerpen op basis van een thema. Het fotoboek is dan in enkele minuten klaar. Het voorstel wat je krijgt kan je altijd nog naar eigen wens aanpassen. Er wordt je zelfs aangeraden om dit te controleren.

Standaard wordt een gedrukt fotoboek geleverd met een linnen kaft. Deze kaft komt in 8 trendy kleuren. Tegen meerprijs kan je van deze kaft een foto omslag maken. Dan kun je zelf bepalen hoe de omslag er uit komt te zien.

De staande variant van het fotoboek komt in drie verschillende formaten. Voor alledaagse foto's is dit altijd een geschikte keuze. Denk bijvoorbeeld aan een vakantie of jaarboek.

Het voorbeeld hiernaast is voorzien van een standaard binding. Ook verkrijgbaar is de volledig vlakliggende pagina's. Let op dat hierbij het maximaal aantal pagina's afwijkt, dit is namelijk 120 pagina's.

a4-boek

kenmerken

  • basisuitvoering 24 pagina’s
  • standaard binding tegen meerprijs uit te breiden tot 160 pagina’s
  • vlakliggende binding tegen meerprijs uit te breiden tot 100 pagina’s
  • keuze uit een linnen-cover ( 7 kleuren) of een foto-omslag
  • gedrukt op zijdemat of hoogglans papier
  • keuze uit de standaard bindmethode of volledig vlakliggend *

    * 14 x 14 cm, 20 x 15 cm en 15 x 20 cm kunnen niet vlakliggend besteld worden


    klik hier voor de prijzen van alle opties

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 5 werkdagen 2.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 werkdagen ? 0.-