linnenomslag paars_landscape
boekinhanden landscape
papier mat
binding standaard

fotoboek gedrukt liggend

Hier vind je overzichtelijk alle liggende fotoboeken. Kies eerst het formaat en dan één van de overige opties. Je ziet direct wat het boek met 24 pagina’s gaat kosten. De optie glans geeft een luxe uitstraling aan je fotoboek en geeft de kleuren voller en scherper weer. De vlakliggende versies hebben dikkere bladzijden zonder naad in het midden waardoor ze volledig vlak liggen en een foto mooi over twee pagina’s geplaatst kan worden. De standaard binding valt wat bollend open zoals een ‘normaal’ boek meer informatie

formaat:
papierkeuze:
kaftkeuze:
linnen kleur:

14 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over fotoboek gedrukt liggend

De gedrukte fotoboeken zijn makkelijk om te maken en voelt aan als een echt boek. De indeling van het boek kan je lekker zelf bedenken of gebruik maken van de vooraf ingestelde indelingen. Hiermee maak je het fotoboek altijd jezelf en uniek.

Deze liggende variant van het gedrukte fotoboek kan je bestellen in de formaten 20x15, 28x21 en 39x29 cm. Het fotoboek wordt standaard geleverd met een linnen kaft, verkrijgbaar in acht kleuren, maar tegen meerprijs kan je ook kiezen voor een foto op de omslag. Door de unieke gratis software van HEMA fotoservice kun je je foto's van verschillende apparaten en omgevingen plaatsen in het fotoboek. Op deze manier kun je al jouw herinneringen delen via het fotoboek.

Het maakt namelijk niet uit of je nu op een computer, tablet of telefoon werkt, de software is overal geschikt voor. Daarnaast kun je heel gemakkelijk jouw foto's van het apparaat toevoegen of jouw foto's vanaf alle populaire social media en cloud diensten afhalen. Denk hier bij aan Facebook, Instagram, Dropbox etc.

Als je het fotoboek besteld hebt, kun je er voor kiezen om het gratis te laten versturen naar jouw favoriete HEMA. Je betaalt het fotoboek dan ook in de vestiging. Vind je het toch handiger om het boek thuis te ontvangen, is dat natuurlijk ook mogelijk. Je dient in dat geval wel verzendkosten te betalen.

De software om jouw herinneringen te bundelen is er voor Windows, Mac, mobiele app (iPhone en Android) en Tabblet App (Android). Daarnaast is er een online applicatie die in de browser functioneert.

Hiernaast zie je een voorbeeld van een standaard binding. De gedrukte fotoboeken hebben de optie om ook in de vlakliggende pagina's geleverd te worden.

detail-gedrukt-boek-binding

kenmerken

  • basisuitvoering 24 pagina’s
  • standaard binding tegen meerprijs uit te breiden tot 160 pagina’s
  • vlakliggende binding tegen meerprijs uit te breiden tot 100 pagina’s
  • keuze uit een linnen-cover ( 7 kleuren) of een foto-omslag
  • gedrukt op zijdemat of hoogglans papier
  • keuze uit de standaard bindmethode of volledig vlakliggend *

    * 14 x 14 cm, 20 x 15 cm en 15 x 20 cm kunnen niet vlakliggend besteld worden

    klik hier voor de prijzen van alle opties

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 5 werkdagen 2.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 werkdagen ? 0.-