fotoboek fotopapier harde kaft
fotoboek fotopapier harde kaft
fotoboek fotopapier harde kaft
fotoboek fotopapier harde kaft

fotoboek op fotopapier - harde kaft

Omdat dit fotoboek gedrukt is op fotopapier zijn je foto’s nog scherper en helderder van kleur en komen de kleuren nog beter tot zijn recht. Daarnaast is fotopapier dikker dan gedrukt papier, waardoor je fotoboek een luxe uitstraling heeft. Beschikbaar in vierkant, liggend of staand, in verschillende formaten. meer informatie

oriëntatie:
formaat:
papierkeuze:

28 verzonden na 5 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Tip: is het een cadeautje? Kies een ander bezorgadres.

over dit artikel

Omdat dit fotoboek gedrukt is op fotopapier zijn je foto’s nog scherper en helderder van kleur en komen de kleuren nog beter tot zijn recht. Daarnaast is fotopapier dikker dan gedrukt papier, waardoor je fotoboek een luxe uitstraling heeft. Beschikbaar in vierkant, liggend of staand, in verschillende formaten.

  • in vierkant, liggend of staand
  • vierkant fotoboek in formaat 20x20 cm of 30x30 cm
  • liggend fotoboek in formaat 28x19 cm of 45x30 cm
  • staand fotoboek in formaat 19x28 cm
  • kaftmateriaal: gelamineerde harde, matte kaft met foto
  • papiersoort: mat of glans fotopapier
  • standaard ruimte voor 24 pagina’s, uit te breiden tot 100 pagina’s
  • vlakliggende binding
  • mogelijkheid tot digitale versie van je fotoboek: van 7.- nu voor 3.50
Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 5 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 5 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

welk fotoboek kies ik?

Bij HEMA vind je het grootste assortiment aan fotoboeken. Er is dus altijd wel een fotoboek die het beste bij jouw foto's en het moment past. Maar welk fotoboek moet je nou kiezen? 

Wil je een groot en dik fotoboek met veel foto's maken, kun je het beste kiezen voor een standaard fotoboek of een fotoboek op fotopapier. In een standaard fotoboek kun je de meeste foto's kwijt en kun je kiezen voor een fotokaft of een mooie linnen kaft in verschillende kleuren. Vind je het mooier als de bladzijdes van je fotoboek wat dikker zijn en je fotoboek helemaal vlak openvalt? Dan kun je kiezen voor een fotoboek op fotopapier. Bij deze fotoboeken kun je kiezen voor een fotoboek op fotopapier met een zachte kaft, of een fotoboek op fotopapier met een harde kaft.

Heb je een kleiner aantal foto's en wil je snel een fotoboek maken? Kies dan voor het pocketfotoboekje of het ringbandboekje. Die zijn ook nog eens heel makkelijk mee te nemen om aan iedereen te laten zien!

kies je fotoboek