deze actie is verlopen

verder winkelen

20% korting op fotoproducten

Foto's zijn er om geluksmomenten te herbeleven en tastbaar te maken. Maak daarom herinnerdingen van je foto's die je even terug brengen naar een mooie of leuke herinnering.

Ontvang nu maar liefst 20% korting op al jouw herinnerdingen* met de actiecode HERINNERDINGEN20

blok_contentpagina

herinnerdingen van je leukste foto's

Bij HEMA fotoservice kun je je foto's op veel verschillende manieren tastbaar maken. Verzamel je mooiste foto's bijvoorbeeld in een fotoboek, of kies de allermooiste uit als wanddecoratie. Of zet je gekste of meest dierbare foto op een fotocadeau, leuk voor jezelf of voor iemand anders! Ook fotoafdrukken zijn leuk om weg te geven, of perfect voor een plakboek of een muur vol met foto's. 

Ontvang nu maar liefst 20% korting op al jouw herinnerdingen* met de actiecode HERINNERDINGEN20
maak een fotoproduct

#weergenieten fotoactie

Vind jij het ook zo lekker om naar buiten te gaan? Maak dan een foto van hoe jij geniet van het weer en deel deze op buienradar.nl/weergenieten of via de hashtag #weergenieten en maak kans op een HEMA fotopakket t.w.v. 375 euro.

*actievoorwaarden

  • de actiecode HERINNERDINGEN20 geeft 20% korting op alle fotoproducten, met uitzondering van bestellingen via de snelservice, analoge fotobestellingen, digitaliseren en fotoboeken van derde partijen als PYM/Room for Thought
  • de actiecode is onbeperkt te gebruiken t/m 7 juni 2021
  • de korting wordt verrekend wanneer je in de eerste stap van het afronden van je bestelling de actiecode HERINNERDINGEN20 invult
  • deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en niet achteraf in de winkel te verrekenen
  • HEMA behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie voortijdig te beëindigen